# Sergio Romero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sergio Romero

Fm'deki kalecim. :P

Dünya Kupası hariç hiç izlemedim. Ama Almunia'dan iyidir heralde. :)

Ben yine de Rubinho'da ısrarcıyım.

Aslında yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak bana doğru gelmiyordu ama bu sene kalecimiz sayesinde bir puan alamadık.Renktaşlarım beşiktaş kalecisi sayesinde puan aldı Cenk bazı maçlarda da Hakan iyi oynadılar Fenerbahçe de Volkan sayesinde puanlar alıyor ama bizde tam tersi var kalecilerimiz sayesinde puan kaybediyoruz.Yabancı kaleci almak şart oldu artık genç olduğu içinde Romero olsun...

Kaleciliği hakkında çok bilgim yok ancak çok karizmatık adam . Türkiye'ye gelirse bir çok fanı olacağı kesin.

[video=youtube;gG6ukmFk5Mo]https://www.youtube.com/watch?v=gG6ukmFk5Mo[/video]

Emanuelson'un golünü izleyin. Ayrıca beklentilerinizi karşılayacak bir kaleci değil maalesef. Her kaleye giden top gol oluyor.

Gerçekten vasat bir kaleci, Hakan Arıkan tadında.

Bizim istemediğimiz, dalga geçtiğiniz, kötülediğimniz oyuncular iyi çıkıyor..Belki bundada yanılırız:;)..Bu arada hiç izlemedim..Zaten askerden yeni geldim:D

Ulan basın parayı alın 5-6 milyona Ochoa'yı taraftar kaleci görsün anasını satayım.Boş boş adamlarla uğraşıp duruyorlar yahu.

Bi maç mükkemmel oynar,öbür maç olmayacak goller yer.Nerde ne yapacağı belli değil,yabancı kaleci için vasat bir adam bana göre.Bjk cenk i nasıl buldu? Aykuttan,ufuktan iyi türk kaleci mi kalmadı? Bugünkü maçta bile 2. lig takımının kalecisi yakıyordu bizi az daha.

Keske Handanovic'i alabilsek ama Udinese birakmaz veya yüksek bonservis talep eder.

Koca bir sezonda 18 gol yemis bir kalecinin neyini begenmiyosunuz ya. Hade kalede Mondragon olupta onu yerlestiricek bir aday olsa, begenmemenizi anlarım. Sonucta Mondragon bu boru degil. Fakat iki tane facia kaleci varken Romero'yu istememekte nedir? AZ Alkmaar'ın sampiyon oldugu sezon tam 977 dakika gol yememis bir kaleciden bahsediyoruz. Hollanda gibi gol oranı ekmek peynir misali hayli fazla olan bir ligde bunu basarabilmis bir kaleci kesinlikle kötü olamaz.

Koca bir sezonda 18 gol yemis bir kalecinin neyini begenmiyosunuz ya. Hade kalede Mondragon olupta onu yerlestiricek bir aday olsa, begenmemenizi anlarım. Sonucta Mondragon bu boru degil. Fakat iki tane facia kaleci varken Romero'yu istememekte nedir? AZ Alkmaar'ın sampiyon oldugu sezon tam 977 dakika gol yememis bir kaleciden bahsediyoruz. Hollanda gibi gol oranı ekmek peynir misali hayli fazla olan bir ligde bunu basarabilmis bir kaleci kesinlikle kötü olamaz.

doğru tespit

katiliyorum ve benim düsüncelerimi de yazmissin sanki kardes

Yabancı kaleci demek BAM demek ama her şeye rağmen Romero süper kaleci.

[video=youtube;fhLzNpTMfmc]https://www.youtube.com/watch?v=fhLzNpTMfmc&feature=related[/video]:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt