Serhat Akın: "Şampiyon olduk, Aziz Yıldırım gelip fazla sevinmeyin dedi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçe'nin eski futbolcularında Serhat Akın, FutbolArena'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Son dönemde internetteki yayınlarıyla gündeme gelen Serhat Akın hem kariyerine ilişkin çarpıcı bilgiler verdi hem de anılarını paylaştı.

"AZİZ YILDIRIM KORKUSUYLA YAŞIYORDUK"

Bu kadar korkuyor muydu futbolcular Aziz Yıldırım'dan?

"Çekiniyorduk, anlamsızdı tabi. Bir insan başkanından neden korkar? Korkmaması, sevmesi lazım."

Peki Aziz Yıldırım neden böyleydi? Devre arasında geliyormuş diyorlar soyunma odasına...

"Geliyordu, yaşadık biz bunu. Bunda kötü bir şey yok, Aziz Yıldırım'ın huyuydu yani. Ali Koç gelmez, öteki başkan gelir. Başkan devrede gelip bize fırça atıyordu. Biz hep bu korkuyla yaşadık, aman Aziz Yıldırım bunu duyarsa. Bilsinler insanlarda bizim yaşadıklarımızı bilsinler. Hep Aziz Yıldırım'ın anlattıklarını bilmesinler. Biz de emek veriyoruz. Sadece Aziz Yıldırım emek vermiyor ki. Fenerbahçe'de şöyle bir algı vardı: Her şey Aziz Yıldırım'dı. Ben bir futbolcuydum. Ben de bir emek sarf ettim. Her şeyi o yapmadı ki. Çıksın o oynasın o zaman. O mu atıyordu golleri? Şampiyon yaptığımız zaman geliyor, diyordu ki: Siz nasıl şampiyon olduğunuzu bilmiyorsunuz, fazla sevinmeyin.Şimdi bu ne demek? Niye bizim sevincimizi kursağımızda bırakıyordu?"

Ne demek istiyordu orada?

"Sanki o bizi şampiyon yapmış. Onu demek istiyor herhalde, ben öyle anladım."

2001 yılının nasıl şaibeli bir yıl olduğunu türkiye'de belli bir yaşın üstünde olup da bilmeyen yoktur zaten. o şaibeli sezon olmasaydı 6 sene üst üste şampiyon olacaktık.

ante'i son manta ilk yari 3-0 gerideyken ikinci yari 4-3 yenip aldıkları sampyionluk mu bu

Konulari birlestirelim

Fb için şike yaptığını Aziz başgan söylüyor zaten.

azizi yıldırım şike işlerine girmese siz şampiyon falan olamazdınız,dogru demiş

Yolda görsem sebepsiz girişeceğim iki adam var biri bu diğeri caner.

bunlar hep şantaj, montaj, fetö, dis mihraklar, paralelcilerin isi inanmayın!!!111!!!

Sike itirafi

Ankaragucu'ne giden Paralari biliyoruz zaten

serhat-akin-1_16_9_1526291567.jpg

Sırf şu maçın geniş özetini izleyince bile nasıl şampiyon oldukları belli oluyor. 1 metre geriden çıkan Hagi'ye ofsayt, Serkan Aykut'a penaltı, 43 faulle Türkiye liglerinin bir maçtaki faul rekorunu kıran Fenerbahçe'ye sıfır kart. Yenilerek şampiyonluğu kaybettiğimiz şu maçı ibret-i alem için izletin

Aziz Yıldırım kendi ağzıyla da bunlara benzer şeyler söylemişti zaten.

Mustafa Denizli, Zico, Aykut Kocaman, Ersun Yanal.. Ayırt etmeden hepsi için "Fenerbahçe'yi onlar mı şampiyon yaptı sanıyorsunuz" demişti.

Kumpastır o kumpas fetöcü serhat

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt