serhat akın

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
5 haziran 1981'de almanya'nın bretten şehrinde dünyaya gelen niyazi serhat akın, türk asıllı eski milli futbolcudur.

serhat akın, profesyonel kariyerine karlsruher sc'de başladıktan sonra fenerbahçe'ye transfer oldu. fenerbahçe'de 5 sezonda 3 süper lig şampiyonluğu yaşadı. ardından belçika'nın rsc anderlecht takımına transfer olan akın, burada da bir lig şampiyonluğu kazandı. kariyerinin ilerleyen yıllarında köln, kocaelispor, konyaspor ve turgutluspor gibi takımlarda da forma giydi ve milli takım formasını 16 kez terletti. 2014 yılında futbola veda eden akın, survivor 2017'ye de katılarak adını geniş kitlelere duyurmuştur.

serhat akın:

'seyrettiğimiz maç bu. şimdi size soru soruyorum. liverpool mu çok kötü oynadı? yoksa galatasaray mı iyi oynadı? veya liverpool'un çok iyi oynamasını engelledi mi? ne oldu mesela bana anlatın. yani bu maçta liverpool sanki her an gol atacakmış gibi oyun oynamaya çalışırken ama galatasaray sanki gol atacakmış gibi hissi vermesi kimden kaynaklanıyor abi? mesela kimden?

nottingham forest'in liverpool'dan daha iyi takım olmasından mı kaynaklanıyor? veya işte liverpool'un 6. olmasından mı kaynaklanıyor? yoksa galatasaray gerçekten iyi takım mı abi? galatasaray gerçekten çok büyük takım mı? anladın mı? bunu söyleyince de ne oluyor mesela anladın mı? bunu düşünmek lazım abi. maçı bir seyret abi yani."

konudan bağımsız olarak.

fener'in altyapısından değil, fener'de oyuna başlamamış, fener'de futbolu bırakmamış. 5 sene oynamış ve sadece 3 lig şampiyonluğu var.

bu mu şimdi fener'in efsanesi? öyle bir konuşuyor ki "ben fenerli değilim siz gerçek fenerlisiniz" falan diye.

selçuk İinan'ın 14 kupası var galatasaray ile, adam bunun gibi konuşsa hadi oradan çekeriz.

fener camiası bu yüzden çöp.

konudan bağımsız olarak.

fener'in altyapısından değil, fener'de oyuna başlamamış, fener'de futbolu bırakmamış. 5 sene oynamış ve sadece 3 lig şampiyonluğu var.

bu mu şimdi fener'in efsanesi? öyle bir konuşuyor ki "ben fenerli değilim siz gerçek fenerlisiniz" falan diye.

selçuk İinan'ın 14 kupası var galatasaray ile, adam bunun gibi konuşsa hadi oradan çekeriz.

fb'de 3 lig şampiyonluğu olan kim var ki mithat abi

gayet efsanedir fb'de,gs ile kıyaslama yani

konudan bağımsız olarak.

fenerin minik tarihini sanli galatasaray'imizla kıyaslamak yanlış olur reyiz

onlardaki efsaneler, bizde kestane olur. ama serhat fener düzeyinde gayet king adam

totti'nin de ona bakarsak sadece kulüp düzeyinde 5 kupası var

kendisini galatasaray saflarına davet ediyorum

serhat akın:

"ayağım iyi değil. bunu konuştukça da iyi olmayacak. kabullendim, ayak bir şekilde sakat kaldı, sakat bırakıldı. işte gelip bana fenerbahçeliliğimi sorguluyorlar. işte sen fenerbahçeli değilsin diyorlar. şimdi ben birisine mesela 'fenerbahçeli değilsin' diyorum ama eski bir futbolcu 3 kurşunla yere yığıldığında 'ben acaba kendim ne yaptım?' diye sorardım. ben de öyle bir fenerbahçeliyim."

"program çıkışında 3 kurşunla yere yığıldığımda benim içimdeki 'bitmeyecek' dediğim duygular bitti. ben de orada o kanla beraber armada formasıyla yere düştü. bu da böyle bilinsin."

serhat akın:

"böyle hesap kitap yapıyorsunuz. sen kendi takımının oynadığına bakacaksın. kendi takımın, kendi hatalarını eleştirmezsen; ağzımızda tüy bitti.

adam gidiyor, juventus'a 5 atıyor 5! adam ilk 16'ya kalıyor, tebrik ediyorsunuz galatasaray'ı; 'biz ligde yürürüz' diyorsun.

nereye yürüyorsun ligde? istanbul'un bir ucundan bir ucuna yürüyemediniz karagümrük'e... 5 atıyor 5!

ne diyeceksiniz, ne diyeceksiniz? karagümrük tarihinin en büyük karagümrük'ü' mü diyeceksiniz? size müstahak kardeşim."

serhat akın: "adamlar bir koreografi yapmış. ömrünü uzatır, ömrünü camiaya bağlarsın. kalbini sökersin koyarsın. bizde eski futbolcuyu vuruyorlar bir tane geçmiş olsun pankartı yok."

galatasaraylılar sayesinde fena prim yapıyor yakında gs formalı yayın açar

Geri
Üst Alt