serhat akın

serhat dışında kimseyi izlemiyorum.

ṣu anda dinliyorum. hasan ṣaṣ hikayesi kirdi gecirdi

bu videosuna üzüldüm cidden. evlat sahibi olan biri olarak söylüyorum, bir insanın görüşü ne olursa olsun, evladın ölsün denmez. anne babanın yaptığı bir hata varsa bile bunun sorumlusu çocuk olamaz, olmamalı. ayriyetten serhat sırf yapı mapı demediği, başkanları, yönetimi eleştirdiği için bu tarz beddualara maruz kalıyor. çıkıp dese ki, fener şampiyon olamıyor, çünkü yapı var, beddua eden aynı kişiler bu sefer de büyük kaptan diye bahsedecek kendisinden. fenerbahçe taraftarları kadar tutarsız, ikiyüzlü başka bir taraftar topluluğu yoktur.

fenerliler allahtan serhat akın'ı değilde rıdvan aksu, ahmet ercanlar gibilerini dinliyor
futboldan anlayan doğru eleştirileri yapan en akılcı yorumcuları bu adam ama adama neler yapıyorlar
bunlar tam kafayı yemiş
adamlar öz eleştiri yapınca düşman belliyorlar bambaşka kafalar :D:D

fenerliler allahtan serhat akın'ı değilde rıdvan aksu, ahmet ercanlar gibilerini dinliyor
futboldan anlayan doğru eleştirileri yapan en akılcı yorumcuları bu adam ama adama neler yapıyorlar
bunlar tam kafayı yemiş
adamlar öz eleştiri yapınca düşman belliyorlar bambaşka kafalar :D:D
onur abi çünkü gs'nin kollandığına inanıyorlar, fb'nin önünü kesen bir yapı varmış onunla mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorlar

başkanlarını da bu yapıyla gerektiği kadar sert mücadele edemediği için eleştiriyorlar

argümanları ve ana fikirleri bu kabaca

bunu dobralığı karşı taraftan istediğini alamadığı için gs'yi onlara karşı kışkırtma olarak kullanıyor, ümitte bu sene aynı bokun laciverti hiç sevmem böyle adamları başından beri trollük yapanı bunlara yeğlerim, bunlar içten pazarlıklılar. gs'li oldukları bir evrende aynı şeyi bu kulübe yapacaklardı çünkü.

şunu bütün yayıncılar biliyor ki, sosyal medyada galatasaraylıları arkana almak zorundasın. ya da şöyle düzelteyim , galatasaraylılardan etkileşim almak zorundasın.yoksa asla popüler olup para kazanamazsın. bunun farklı yolları var, rıdvan aksu, ahmet konanç gibi troller bunu farklı kullanıyor, siz sanıyor musunuz bu eşşeklerin "liverpool juventus , başakşehirden bir tık iyi " derken buna inandığını. türkiyede futbol fanatiklerinin IQ ortalamasını hayal edemezsiniz. Bu adamlar böyle trollük yapınca bütün galatasaray taraftarı videolarına ,storylerine vs yorum yağdırıyor. bu adamlar zaten bunu istiyor. kimse farkında değil. bu adamları yok saysak, bu adamlar kahrından yok olur. bir kaç fenerli peşlerinden gider maximum. ekmek yiyemezler bu işten. bunu bildikleri için trollüğü abartıyorlar, liverpoolu elersek diyecekleri ortada " liverpool bizim ligde ilk 3e giremez" vs , bunu deme amaçları bizim taraftarları kışkırtarak etkileşim almak. bir örnek de youtube'da video çeken fanatik 2 kardeş miydi , fanatik kardeşler miydi , isimlerini unuttum. avrupa maçlarımızda giyiyorlar fenerbahçe formalarını, bizi destekliyorlar. videolarının yorumları karşıma çıkıyor, binlerce galatasaray taraftarı "helal olsun" "adamsınız" yağdırıyor. ne oluyor? etkileşimin kralını alıyorlar. popülerlikleri artıyor. yer mi anadolu çocuğu? ama işte yiyen taraftarlarımız malesef bunlara prim veriyor. serhat akın bunlara göre samimi görünse bile, yarın bir gün tökezlersek akbaba gibi hepsi çöker tepemize. kimseye yüz vermeyin. hepsi aynı.

Vurulmadan önce her yayın gs kollanıyo diyen adamdı bu yaw fbliler sırt çevirince izlenmek için yapı mapı yoka dönmüş siz de yemişsiniz

Euro 2024de yunus sadece 1 maçta ardanın yerine oynadı diye olayı kulüpçülüğe çekip yunusla montellayı linçlettiriyodu bu kadar saf olmayın be kardeşim

Vurulmadan once bize salladigi falan yoktu, surekli aliyle acuna sallıyordu. Sonrasinda önce vuruldu, sonra kanaldan atıldı.

Vurulmadan önce her yayın gs kollanıyo diyen adamdı bu yaw fbliler sırt çevirince izlenmek için yapı mapı yoka dönmüş siz de yemişsiniz

Euro 2024de yunus sadece 1 maçta ardanın yerine oynadı diye olayı kulüpçülüğe çekip yunusla montellayı linçlettiriyodu bu kadar saf olmayın be kardeşim
Diyelim ki, bize de, fener'e de sallıyordu ve hala da sallıyor. Bu durum adamın vurulmasını, ailesine küfür, beddua edilmesini mi gerektiriyor? Arda yerine niye Yunus oynuyor dedi diye şimdi adamın çoluğuna çocuğuna küfür mü edelim? Serhat'ı savunmuyorum. Sadece son videodaki haline üzülüyorum ve adamın isyanını haklı buluyorum. Ettiyse bir terbiyesizlik adamın kendisine laf edin, ailesini ne karıştırıyorsunuz.. Sözüm size değil bu arada. Çocuğuna beddua edenlere.

Futbol haftalik,aylik ve sezonluk periyotlar ile yorumlanir ,tüm bu denklemde iyiysen yorumcu olarak isin o iyi seyleri gosterebilmektir ,hatalarida dilledirmek ,serhat yada nihatin da yaptigi tam olarak bu ,kendilerince gorduklerini yorumluyor ve begeniliyor,gayet basit bir is

Serhat'ın olayı çok farklı beyler. Ben uzun zamandır takipteyim. Serhat, Ümit Özat, Emre Bol veya diğerleri gibi FB kötü gidince takipçi kasmak için bize yanlayanlardan değil. Vurulma hadisesi sonrası sakat kaldı.

Akabinde camiasından hiçbir sahiplenme, destek görmedi. Destek verenler hep Galatasaray'lılar oldu. Üstüne camiası adamı adeta afaroz etti. Adam yaşadıklarını ve camiasınının tavrını sorguladı.

Bir de kendisine, ailesine edilen galiz küfürler, çocuklarına varan ölüm tehditleri geldi. Tüm bunlardan sonra artık Fb camiasına karşı bir sevgisinin kalmadığını da açıkça söyledi.

Empati yapın eminim siz de olsanız aynı şeyleri hissederdiniz. Yani ben Serhat'ın samimiyetine inanıyorum. İnsan tüm bunları yaşayınca sabır taşı olsa çatlar ve adam da çatladı işte. Onu diğerleri ile bir tutmayalım. Serhat düzgün bir adam.

Son düzenleme:
Adam fbye salladığı için vuruldu zaten yav

Bu fener ile Serhat'in arasindaki bir olay. Bizi ilgilendirmez. Evrensellestirmenin anlami yok. fenerden dislandi diye koynumuza mi alalim? Daha dun guldunuz, eglendiniz, devriniz bitti diyen de bu idi. Acima yetime demisler.

Diyelim ki, bize de, fener'e de sallıyordu ve hala da sallıyor. Bu durum adamın vurulmasını, ailesine küfür, beddua edilmesini mi gerektiriyor? Arda yerine niye Yunus oynuyor dedi diye şimdi adamın çoluğuna çocuğuna küfür mü edelim? Serhat'ı savunmuyorum. Sadece son videodaki haline üzülüyorum ve adamın isyanını haklı buluyorum. Ettiyse bir terbiyesizlik adamın kendisine laf edin, ailesini ne karıştırıyorsunuz.. Sözüm size değil bu arada. Çocuğuna beddua edenlere.
Fbye ezelden beri nefessiz sallıyo orası kesin ben bize de kollanıyonuz diyodu diyorum ikisi farklı şeyler

Hatta sddeyken bizim pısırık evrenle hep bu yüzden atışıyolardı

Tabii ki yapılanlar doğru değil orası da bambaşka konu ,bireysel olarak izleyedebilirsin ki bende ne konuştuğunu biliyorum ki izliyorum ama kurumsal olan gscde konusu açılacak fikirlerine önem verilecek birisi değil

Gs sayfaları ümit özatı da birkaç yıl evvel savunurdu fbye gömüyo diye sonra yapı diyince sildi yarın tekrar gs hakkıyla kazanıyo dediğinde yine helal olsun gerçekleri gördü derler bu işler böyle olmaz

Geri
Üst Alt