Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.076
- 13.915
- 2.828
bizim üstümüzden prim yapıyor ediyor başka konu ama şu video gerçekten üzücü. bu aralar fazla mı duygusalım acaba nonoş gibi her şeye üzülüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur abi çünkü gs'nin kollandığına inanıyorlar, fb'nin önünü kesen bir yapı varmış onunla mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorlarfenerliler allahtan serhat akın'ı değilde rıdvan aksu, ahmet ercanlar gibilerini dinliyor
futboldan anlayan doğru eleştirileri yapan en akılcı yorumcuları bu adam ama adama neler yapıyorlar
bunlar tam kafayı yemiş
adamlar öz eleştiri yapınca düşman belliyorlar bambaşka kafalar![]()
Diyelim ki, bize de, fener'e de sallıyordu ve hala da sallıyor. Bu durum adamın vurulmasını, ailesine küfür, beddua edilmesini mi gerektiriyor? Arda yerine niye Yunus oynuyor dedi diye şimdi adamın çoluğuna çocuğuna küfür mü edelim? Serhat'ı savunmuyorum. Sadece son videodaki haline üzülüyorum ve adamın isyanını haklı buluyorum. Ettiyse bir terbiyesizlik adamın kendisine laf edin, ailesini ne karıştırıyorsunuz.. Sözüm size değil bu arada. Çocuğuna beddua edenlere.Vurulmadan önce her yayın gs kollanıyo diyen adamdı bu yaw fbliler sırt çevirince izlenmek için yapı mapı yoka dönmüş siz de yemişsiniz
Euro 2024de yunus sadece 1 maçta ardanın yerine oynadı diye olayı kulüpçülüğe çekip yunusla montellayı linçlettiriyodu bu kadar saf olmayın be kardeşim
Fbye ezelden beri nefessiz sallıyo orası kesin ben bize de kollanıyonuz diyodu diyorum ikisi farklı şeylerDiyelim ki, bize de, fener'e de sallıyordu ve hala da sallıyor. Bu durum adamın vurulmasını, ailesine küfür, beddua edilmesini mi gerektiriyor? Arda yerine niye Yunus oynuyor dedi diye şimdi adamın çoluğuna çocuğuna küfür mü edelim? Serhat'ı savunmuyorum. Sadece son videodaki haline üzülüyorum ve adamın isyanını haklı buluyorum. Ettiyse bir terbiyesizlik adamın kendisine laf edin, ailesini ne karıştırıyorsunuz.. Sözüm size değil bu arada. Çocuğuna beddua edenlere.