Serhat Ulueren: ''19 Mart'ta Kongre kararı alınacak, Ünal Aysal adaylığını koyacak''

1 Faryd Mondragon
3 Bülent Korkmaz
5 Emre Aşık
15 Sebastien Perez
4 Joao Batista 66'
11 Hasan Şaş
18 Ayhan Akman
23 Andres Fleurquin
67 Ergün Penbe
6 Arif Erdem
9 Ümit Karan 85'

7 Berkant Göktan 66'
55 Serkan Aykut 85'

İlk sezon tabi kadromuz çok iyiydi de ikinci sezon kısıtlıydı bayağı bayağı.

2002, 2001 kadrosuna göre kısıtlı sayılır ama gene de iyi kadroydu be.

bugün ümit-hasan ikilisi olsa yeter.

ünal aysal para mara vermez unutun bunları. serhatın saçmalıklarından ibaret bu açıklamalar

2002, 2001 kadrosuna göre kısıtlı sayılır ama gene de iyi kadroydu be.

bugün ümit-hasan ikilisi olsa yeter.

Şu anki kadromuza göre tabi ama geçen yılki gibi bir şeydi,şampiyon olacak bir kadro değildi asla.Bizim formamızın da ayrı bir ağırlığı var tabi.2005-2006 hadi Fener son maçta kaçırdı da,2007-2008'de neredeyse 11 Türk ile gençlerle şampiyon olduk,Fener'i de Sivas'ı da yenerek kendi göbek bağımızı kendimiz keserek.Lincoln ve Nonda dışında doğru dürüst oynayan yabancımız yoktu.

Şu anki kadromuza göre tabi ama geçen yılki gibi bir şeydi,şampiyon olacak bir kadro değildi asla.Bizim formamızın da ayrı bir ağırlığı var tabi.2005-2006 hadi Fener son maçta kaçırdı da,2007-2008'de neredeyse 11 Türk ile gençlerle şampiyon olduk,Fener'i de Sivas'ı da yenerek kendi göbek bağımızı kendimiz keserek.Lincoln ve Nonda dışında doğru dürüst oynayan yabancımız yoktu.

düştügümüz yerden kalkarız, sorun yok. luce en iyi tercih olur..

tabi min. 30 m euro'luk bir bütce olusturulmalı.

Umarım doğru haberdir.
Aysalin vizyonu bizi tekrar hak ettiğimiz yere yükseltir.

Ancak yönetim ekibi çok sağlam olmalı.

Ne yapıp edip
Adnan öztürk ve haldunu yönetime almalı

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Akil var mantik var kulubun sahibi olmayan hangi baskan 200 milyon tl yatirmis kulube

Oyle birsey olsa bile adam faiziyle geri alir

izin cıksa bugün riva ile florya'da gitmisti.

O kısmını bilemem kardeşim Ünal'a verilmesi doğrudur ya da Dursun'a verilmesi yanlıştır diye bir ithamda bulunamam.

Ama klubün bu durumdan kurturulmasının en basit ve kısa yolu riva florya gibi gayrimenkullerin değerlendirilmesi buda bir gerçek.

Gelse ve gayrımenkul satışıyla ciddi bir gelir elde edilmiş olsa, bu kez parayı doğru kullanacağından nasıl emin olabiliyorsunuz da heyecan yapıyorsunuz?...

İyimser bakamıyorum şahsen; yine işine (Futbol takımını çekip çevirecek adam akıllı bir sportif direktör dahil) kimseyi karıştırmayarak bildiğini okuyup borcu aynı rakamlara taşıması kuvvetle muhtemeldir. Spor ekonomisinden hiç anlamadığını yeterince ispatlamadı mı?...

Yine de -ipler eline bırakılması koşuluyla- Lucescu' nun gelmesi Aysal ile mümkün olabilecekse ikilemde kalırım...Tabi keşke mesela Ali Dürüst gibi bir başkan ve Lucescu birlikte gelseler içim daha bir rahat olurdu...

Sayesinde kulüp 100 yıllık tarihinde ilk defa kuruluş amacından saparak Avrupa'dan men edildi. Ama son sene yaptığı hataları yapmayacaksa gelsin. Bu durum bana başka bir olayı hatırlattı ya neyse gelsin bakalım ya tamamen kulübün kapısına kilidi vururuz, ya da bu sefer hakikaten projelerini tamamlar.

8. olduğumuz sene kuruluş amacımızın peşinde mi koştuk. Peki ya bu sene +1 olarak yönetici şuursuzluğuyla avrupaya gidememe mi daha büyük bir sorun yoksa başarılar yaşayıp belirli bir doymuşluğa gelip futbol orgazmı olmak mı?

6 aydır her maç küfrediyorum bu ne nasıl takım diye. Çobanı olmayan koyun sürüsü gibi olduk.

10 milyon euro harcayıp mbia, knopolyanka, maxi üçlüsünü almak yerine elde ne var ne yok gönderince kuruluş amacı için mi savaşılıyor. (şu harcamaları yapsaydık bugün şampiyonluk yarışındaydık)

Hamza, denizli, donk ve linnes maliyeti bize 8 milyon euro bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Linnes alip oynatmadığımız için bu listeye kattım dip not olarak kalsın.

O kısmını bilemem kardeşim Ünal'a verilmesi doğrudur ya da Dursun'a verilmesi yanlıştır diye bir ithamda bulunamam.

Ama klubün bu durumdan kurturulmasının en basit ve kısa yolu riva florya gibi gayrimenkullerin değerlendirilmesi buda bir gerçek.

doğru kişilerin elinde değerlendirilmesi diyelim.

lisede çabulcu cok. olası bir satıs durumunda hepsi keselerini doldurmak icin kuyruga girecek.

8. olduğumuz sene kuruluş amacımızın peşinde mi koştuk. Peki ya bu sene +1 olarak yönetici şuursuzluğuyla avrupaya gidememe mi daha büyük bir sorun yoksa başarılar yaşayıp belirli bir doymuşluğa gelip futbol orgazmı olmak mı?

6 aydır her maç küfrediyorum bu ne nasıl takım diye. Çobanı olmayan koyun sürüsü gibi olduk.

10 milyon euro harcayıp mbia, knopolyanka, maxi üçlüsünü almak yerine elde ne var ne yok gönderince kuruluş amacı için mi savaşılıyor. (şu harcamaları yapsaydık bugün şampiyonluk yarışındaydık)

Hamza, denizli, donk ve linnes maliyeti bize 8 milyon euro bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Linnes alip oynatmadığımız için bu listeye kattım dip not olarak kalsın.
Kötü yönetim yüzünden 8.olup Avrupa'ya gidememek ayrı. 3 yıl Uefa'dan uyarı alıp aynı gereksiz harcamalara devam edip bok yoluna gidememek ayrı...

Bir kötü yöneteni savunurken başka kötü yönetenleri bunlar daha kötü yönetti diye ortaya sunmak bizim milletin en büyük savunma mekanizmasıdır.

Ben onları savunmuyorum Polat,Özbek daha kötü yöneticiler ama Aysal'ın özellikle yönetimi değiştirdiği sonrası yaptığı icraatlar rezaletti. Bunu söylemek ne diğerlerini savunmaktır. Ne de Aysal'ın ilk geldiğinde yaptığı başarılı icraatları görmezden gelmektir.

Son düzenleme:
Akil var mantik var kulubun sahibi olmayan hangi baskan 200 milyon tl yatirmis kulube

Oyle birsey olsa bile adam faiziyle geri alir
Katılıyorum. Bende çok saçma buluyorum milletin "yeni başkan gelirken para getirsin" düşüncesini.

Tamam kaynak yaratmasını Sponsor bulmasını falan anlarım da millet direkt kendi parasını aktarmasını bekliyor.

Taraftar olmayan parasıyla ben yapardım ederdim demesini bilir ama kimse kusura bakmasın mesela ben milyoner olsam ve kulübe başkan olsam bu pis döngünün içinde cebimden öyle "milyoncuları" vermem başkalarının cebi dolsun diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kimse de iyi hoş da bu İnan Kıraç denen herif nasıl oluyor da Galatasaray'a başkan atıyor dememiş.

Aysal ya da başkası mühim değil.

Futbolu bilen bir profesyoneli koy floryaya sonra arkana çekil ve izle takımı.
Aysal abdurhhaimi de alsın yanina seneye şampiyon oluruz gene.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulusoya liseliler izin vermez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19 mart olayı ciddi herhalde bu kadar dillendirildiğine göre dursunun sonu gelebilir.

Geri
Üst Alt