Serhat Ulueren: “İddia ediyorum Gabriel Sara sezonu 5 gol ve üstüyle bitiremeyecek!”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Serhat Ulueren: “Sözümün arkasındayım! İddia ediyorum Gabriel Sara sezonu 5 gol ve üstüyle bitiremeyecek!”

adam halihazırda 2 golde değil mi zaten yaw? kalan 30 lig maçında 3 gol daha atamayacak mı yani bu kadar ceza sahasına giren, duran top kullanan ve şutör bir adam?

1996 yılında, 31 yaşındayken gelmiş Hagi ile, 2024 yılında, 25 yaşında gelmiş Sara'yı bütçe olarak kıyaslamak. Hmm...

Aynen Serhat abi. Futbol ekonomisi 96'dan bugüne aynı kaldı zaten. O zamanki futbol piyasasıyla bugünün futbol piyasası aynı. Evet.

O dönemlerde 19 Milyon Euro veren, Zidane'ı falan alıyordu.

Üşenmedim, baktım. 96/97 sezonunda, o sezonun en pahalı transferi 18 Milyon Euro ile Alan Shearer'mış. Yani bugün Sara'ya verdiğin para, o zamanın dünya rekoru sayılacak bir meblağ. O sezon Barcelona, Fenomen Ronaldo'yu 15 milyon euro'ya almış.

animated-jester-image-0017.gif

Bu ve Adnan çok büyük gs düşmanları, ben olsam sürekli dava açardım bunlara donlarina kadar alacaksın ama bizim kulüpte öyle bir avukat yok tabi

1996 yılında, 31 yaşındayken gelmiş Hagi ile, 2024 yılında, 25 yaşında gelmiş Sara'yı bütçe olarak kıyaslamak. Hmm...

Aynen Serhat abi. Futbol ekonomisi 96'dan bugüne aynı kaldı zaten. O zamanki futbol piyasasıyla bugünün futbol piyasası aynı. Evet.

O dönemlerde 19 Milyon Euro veren, Zidane'ı falan alıyordu.

Üşenmedim, baktım. 96/97 sezonunda, o sezonun en pahalı transferi 18 Milyon Euro ile Alan Shearer'mış. Yani bugün Sara'ya verdiğin para, o zamanın dünya rekoru sayılacak bir meblağ. O sezon Barcelona, Fenomen Ronaldo'yu 15 milyon euro'ya almış.

Bizim o zamanki jardel transferi inanılmaz bir işmiş yaw herife belki bugünün parasıyla 50-60 milyon verdik muhtemelen daha da fazlası

Bende iddia ediyorum kafanda saç cikmayacak keltoş

Allah futbol bilgisinden almış

Kafaya da vermemiş nereye ne yapmış belli değil

Geri
Üst Alt