- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.712
- 6.478
Serhat Ulueren: “Sözümün arkasındayım! İddia ediyorum Gabriel Sara sezonu 5 gol ve üstüyle bitiremeyecek!”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drama ekmektir ekolü bunlar.Neden böyle bir şeye gerek duyarsınız? Oyuncuna garez neden?
1996 yılında, 31 yaşındayken gelmiş Hagi ile, 2024 yılında, 25 yaşında gelmiş Sara'yı bütçe olarak kıyaslamak. Hmm...
Aynen Serhat abi. Futbol ekonomisi 96'dan bugüne aynı kaldı zaten. O zamanki futbol piyasasıyla bugünün futbol piyasası aynı. Evet.
O dönemlerde 19 Milyon Euro veren, Zidane'ı falan alıyordu.
Üşenmedim, baktım. 96/97 sezonunda, o sezonun en pahalı transferi 18 Milyon Euro ile Alan Shearer'mış. Yani bugün Sara'ya verdiğin para, o zamanın dünya rekoru sayılacak bir meblağ. O sezon Barcelona, Fenomen Ronaldo'yu 15 milyon euro'ya almış.
Bizim o zamanki jardel transferi inanılmaz bir işmiş yaw herife belki bugünün parasıyla 50-60 milyon verdik muhtemelen daha da fazlası
16 milyon dolar, o zamanlar henuz Euro yoktu.Evet 9 milyon euro ödemişti Cem Uzan sanıyorum. Bugünün Osimhen parasına tekabül ediyor neredeyse.
Evet 9 milyon euro ödemişti Cem Uzan sanıyorum. Bugünün Osimhen parasına tekabül ediyor neredeyse.