- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nzonzi 1 sene daha kalir kiralik. 500 verdikmi uzatma imkanimiz varYav o değilde biz bu Nzonzi ve Seri'yi nasıl alacaz sezon sonu bu bana dert oldu. Adamlar kötü oynasa üzülemiyorum, iyi oynasa sevincim kursağımda kalıyor.
Nzonzi seneyede bizde kiralariz sorun olmazYav o değilde biz bu Nzonzi ve Seri'yi nasıl alacaz sezon sonu bu bana dert oldu. Adamlar kötü oynasa üzülemiyorum, iyi oynasa sevincim kursağımda kalıyor.
Doğru ama yine durum değişmiyor renkdaş. Nzonzi bu maçta ortasahayı neredeyse tek başına ayakta tuttu. Psg gibi bir takımın baskısına karşı neredeyse hatasız oynadı. Roma'da da ekmeğe sürülecek akıl yok doğrusu.Nzonzi 1 sene daha kalir kiralik. 500 verdikmi uzatma imkanimiz var
Renkdaş Seri nolacak Seriiiiiiii. Bir de Lemina ve Emre'nin formunun yükseldiğini ve vazgeçilmez olduğunu düşünsene sistem çöküyor.Nzonzi seneyede bizde kiralariz sorun olmaz
Basarili olalimda onlari sonra dusunuruz .Renkdaş Seri nolacak Seriiiiiiii. Bir de Lemina ve Emre'nin formunun yükseldiğini ve vazgeçilmez olduğunu düşünsene sistem çöküyor.![]()