Seri, Galatasaray'a Geri Dönüyor

Dönsün valla bu saatten sonra gelecek kimseye itiraz etme lüksümüz yok. O gelmesin bu gelmesin diye diye Ömer Bayrama muhtaç kaldık.

Kayseri gibi maçlarda iş yapar. 90 dakika kapanan adamlara karşı Donk kalasının top dağıtmasını bekledik.

images

Adam instada biosunu bile degismemis hala.

Doğrusu istemezdim ama yönetim ve teknik ekibin transfer becerisinden ümidi kestiğim için gelsin.

Şimdiden kendini hazırlamaya başlasın , erken kadroya dahil olacak.

Yabancı kontenjanı dolu sanmıyorum buna teklif oldugunu

adam kalmadı koca dünyada aynı herifler arasında dönüp duruyoz. bu apaçık yönetim ve teknik ekibin korkusudur. ya tutmazsa diye çekindikleri adamlar yerine vasatı geçememiş ama daha önce denenmiş adamlara yöneliyorlar.

Son düzenleme:
Seri ve Onyekuru hazir oluyum ve formumu yakaliyim diye, bizim sansimizla belki subat'in sonu/mart'in basi olur herhalde...

Rezillik. hoca artık çıkıp boşa sallama maç sonlarında

Seri'yi severim ama temponun anasını avradını belliyor, tempolu adam şart oğlu şart.

Seri'yi severim ama temponun anasını avradını belliyor, tempolu adam şart oğlu şart.
Kanatlara hızlı adam alalım temponun anasını belleriz. Seri’nin o zaman tempo yapmasına gerek kalmaz ki Babel,Arda ile hiç bişey olmaz. Kaplumbağa hızında maç izleriz.

Geri
Üst Alt