Seri ve Lemina Artık Kiralık Değil

Lesh olmus oyunculari aliyoruz sonra parlatip geri gönderiyoruz, Külüpleri bir güzelce satiyorlar, bizde bunlara kira ücreti veriyoruz. Biraz akili olan yönetim böyle oyuncular icin kira ücreti ödemez.

Finansal fair play varken nasil alsin bu tarz oyunculari yonetim,bizi bir aydinlativerin Mr.Kamil

O zaman ben yöneteyim Mr Kamil (!). Yönetim dediğin bunlar için var zaten boş boş açıklama yapmak için değil.Diagneye 13 milyon verirken yoktu demi fair play ? boş boş konuşmayın.

O zaman ben yöneteyim Mr Kamil (!). Yönetim dediğin bunlar için var zaten boş boş açıklama yapmak için değil.Diagneye 13 milyon verirken yoktu demi fair play ? boş boş konuşmayın.

Yonetim dedigin bunlar icin var,beyin dedigin dusunmek icin var.Birinin bonservisi 16,digerinin 18 milyon euro.34 milyon euro'yu sattigin kadar al cezasi olan bir klup nasil denklestirir ve bonservislerini alir.Fikrinizi alalim zeka kupu Mr.Kamil

Hangi parayla alacaklar açıklasınlar.Kimse para veremez bu dönemde.Kiralarız

Yonetim dedigin bunlar icin var,beyin dedigin dusunmek icin var.Birinin bonservisi 16,digerinin 18 milyon euro.34 milyon euro'yu sattigin kadar al cezasi olan bir klup nasil denklestirir ve bonservislerini alir.Fikrinizi alalim zeka kupu Mr.Kamil

Ben bu adamlar alınsın demedim.Bizim zaten o paraları verecek gucumuz yok.Ama o dalga geçilen Ali koç bile çatır çatır oyuncu satarken sen şampiyon kadrondan çöp bile satamadın.Hoca bile çıktı taştaş geçti " satmayı da bilmek lazım" diye. Kimse 18 milyon ver demiyor da 5 milyon bile verecek butce açamıyorlar.

Ben bu adamlar alınsın demedim.Bizim zaten o paraları verecek gucumuz yok.Ama o dalga geçilen Ali koç bile çatır çatır oyuncu satarken sen şampiyon kadrondan çöp bile satamadın.Hoca bile çıktı taştaş geçti " satmayı da bilmek lazım" diye. Kimse 18 milyon ver demiyor da 5 milyon bile verecek butce açamıyorlar.

Ali Koc catir,catir oyuncu mu satti yoksa sirketleri araciligiyla klube para mi aktardi acaba?

Ali Koc catir,catir oyuncu mu satti yoksa sirketleri araciligiyla klube para mi aktardi acaba?

Bilmem beni alakadar etmez.Ali koç örneğini bilerek verdim ki bizim yönetimin satış beceriksizliğini örnekleyeyim. Neyse uzatmaya gerek yok sonuç olarak ffp dediğin şey bir bahane olamaz.Yönetimin bir şekilde adam akıllı oyuncu satıp yerlerine kiralık değil bonservisli oyuncu alması gerekiyor yoksa her sene takım ancak kasım aralık gibi hazır oluyor.

Lemina kalmalı ancak yanına onu yedekleyecek kaliteki biri daha olmalı. Seri yol alsın onun yerinede baksınlar

Bu gidişle Denayer gibi ikisinde Lyon gibi bir takım basıp parayı alır hatta kaptan bile yaparlar. Bizde prekazinin Sırbistandan aponun kayseriden kaşımpasadan superyıldız adayları ile kadrolar yazıp çizeriz.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt