Serie A 13/14 Sezonu H:36 | Milan 1-0 Inter | M.S | 4 Mayıs

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
seriea.png

acmilan.png
v.png
inter.png

milan-meazza.jpg

Seria A 13/14 Sezonu 36. Hafta

Milan - Inter

San Siro, Milano

4 Mayıs

21:45

21:45 Milan - İnter ( Tivibu Spor 1 & Az TV & Rah-e Farda & İrib Tv3 )

İki takımda kötü olunca eskisi gibi ilgi çekici olmuyor Milano derbisi :)

2. dunya ulkesi vatandaslari yine birbirine girer birbirini silahla yaralar falan

10326547_505447569561600_1844442055_n.jpg

Maç öncesi San Siro çevresi..

pek kimsenin umrunda değil galiba maç.benim de değil zaten,izlemeyeceğim.

Avrupa ligine katılım için çok kritik maç... :happy:

Dünya'nın en dandik maçı olabilir.

Konusunu açtım da, ben de survivor'a bakıcam galiba :crushed:

eskiden italya ligi herkes tarafindan sevilir, izlenirdi. hey yavrum hey. koskoca ligi siradan bir lige cevirdiler.

kac yildir o ligde sampiyon olan takim avrupa'da rezil oluyor, uefa kupasini alacak gücü bile yok liderin.

3-5-2, 4-3-3, 4-3-1-2, 4-3-2-1 gibi rezalet sistemlerin oldugu tek lig italya ligidir..

stadlarin bos olmasina girmiyorum bile. bu maca gelecek olursak milan bence favori.

Doğrusunu söylemek gerekirse Shevchenko Milan'dan ayrıldı, benim için Serie A defteri kapandı.

Ondan sonra doğru dürüst bakmadım. Sadece arasıra Mourinho'lu Inter'in maçlarını izlerdim o kadar.

Ne durumdalar, kaçıncı sıradalar onu bile bilmiyorum. İlgimi çekmiyor artık Serie A.

#Milan XI (Inter): Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kaka, Taarabt; Balotelli.

#Inter XI (Milan): Handanovic; Ranocchia, Samuel, Rolando; Jonathan, Hernanes, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo; Palacio, Icardi.

eskiden italya ligi herkes tarafindan sevilir, izlenirdi. hey yavrum hey. koskoca ligi siradan bir lige cevirdiler.

kac yildir o ligde sampiyon olan takim avrupa'da rezil oluyor, uefa kupasini alacak gücü bile yok liderin.

3-5-2, 4-3-3, 4-3-1-2, 4-3-2-1 gibi rezalet sistemlerin oldugu tek lig italya ligidir..

stadlarin bos olmasina girmiyorum bile. bu maca gelecek olursak milan bence favori.

Hadi 3-5-2 taktiğini geçtimde diğerleri ne alaka?

Juve şikeden düştükten sonra 3.yıldızını takmış yürümüş bu tek yıldızlılar hala kendi aralarında maç yapıyor...

Murhan yanlış kip kullanıyorsun cümlelerinde. Sen öğrenilmiş geçmiş zaman kullanman lazım. Zira İtalya ligi iyiyken sen portakal kabuğunda vitamindin:)

Gereksiz bir maç. Real - Valencia daha izlenesi.

Geri
Üst Alt