Serie A 14/15 Sezonu H:12 | Milan 1-1 Inter | MS | 23 Kasım

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

seriea.png

acmilan.png
v.png
inter.png

milan-meazza.jpg

Serie A 14/15 Sezonu 12.Hafta
Milan - Inter

San Siro, Milano
23 Kasım
21.45

Eskiden wow dedigimiz maç simdi pek degerli degil, 2 takim eskisi gibi degiller

Diego Lopez, Rami, Zapata, Mexes, De Sciglio, Bonaventura, Essien, Muntari, El Shaarawy, Menez, Torres

Handanovic, Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Dodò, Guarin, Kuzmanovic, Obi, Kovacic, Icardi, Palacio

4-4-2 oynuyor galiba ama 4 merkezi orta saha var.Bizim 11-12'deki kadromuza benziyor.

Milan takimi cok yasli. Diego Lopez, Mexes, Essien, Muntari ve Torres toplamda 5 oyuncu 30 yas ve üstü.

;;; Mancini'yi biraz taniyorsam ilk olarak bir sag kanat oyuncusu ister devre arasinda. :::

Handanovic
Nagatomo Ranocchia Juan Dodo
Guarin Kuzmanovic Kovacic
Obi Icardi Palacio

4-3-3 bekliyorum. Kuzmanovic tercihi enteresan geldi bana, Hernanes ve M'vila varken hemde. Joel Obi ise yokluktan ilk 11'e girmis.

icardi naptin la

Gercek Italyan hocamizi seyredelim :(

4312 oynatiyor

Handanovic
Guarin Kuzmanovic Obi
Kovacic
Icardi Palacio

Tam maçı açtım paslaşmaları görünce aha gol geliyor dedim gol oldu :(

Milan takimi cok yasli. Diego Lopez, Mexes, Essien, Muntari ve Torres toplamda 5 oyuncu 30 yas ve üstü.

;;; Mancini'yi biraz taniyorsam ilk olarak bir sag kanat oyuncusu ister devre arasinda. :::

Handanovic
Guarin Kuzmanovic Kovacic
Obi Icardi Palacio

4-3-3 bekliyorum. Kuzmanovic tercihi enteresan geldi bana, Hernanes ve M'vila varken hemde. Joel Obi ise yokluktan ilk 11'e girmis.

Murhan :D

Maç değilde oynanan futbol berbat be arkadaş. Nerede o recoba'lı, adriano'lu, ibra'lı, cambiasso'lu inter; nerede kaka'lı, sheva'lı, pirlo'lu, seedorf'lu milan. on sene önce bu ikisinin maçına koşardım ben izlemek için. 2004 2005 veya 2005 2006 sezonuydu şampiyonlar ligi çeyrek final maçıydı. Meşalelerden maç yarıda kalmıştı. Nereden nereye italya ligi..

Geri
Üst Alt