Serie A 15/16 H:22 | Milan 3-0 Inter | M.S | 31 Ocak | Lig TV 3

Vaybe hakemlerde hocamin ustune oynuyolar. Takim ici oyunlar yildiramadi bu mu yildiracak ulan.
Sinyor mancini ölene kadar seninleyiz. Ciao

Miha Mancininin 10 kati iyi TD. Adamin takimda söz hakki bile yok. Thohir gibi Mancininin her istedigini yapan bir baskani yok. Buna ragmen, adamin takimi sürekli üzerine koyuyor. En azindan bize göre daha organizeler, hucum planlari var.

Kac hafta gecti, hala ortasahasiz derbiye cikiyoruz. Mancininin hatalariyla kaybettigimiz bu kacinci mac. Milani gectim, bu ortasahayla Juve, Napoli, Lazio, Fiorentina gibi takimlara ne yapacagiz? Aylardir oynamayan Santon 3 puanin zorunluluk oldugu bir macta ilk11 basliyor.Saka gibi.

Bu Simic hakkında ne düşünüyorsun

Darionun akrabası mı

milan ve inter bu kafayla devam ederse juventus 10 sene üst üste şampiyon olur.gerçekten çok kötü oynuyorlar.

İnter treni kaçırmış artık napoli bırakmaz bu sene inş juve olamaz

Inter sabaha kadar oynasa bu düzen ve kadroyla gol atamaz. Milan da çok iyi değil kadro olarak ama Inter dökülüyor. Özellikle defansları. Miranda falan bitmiş, Santos, Juan falan kim ya ? Icardi girsin bari tek kurşunluk silahımız kaldı.

Stankoviç'li, Cambiasso'lu, Adriano'lu, Crespo'lu kadroyu özledim bee.

Jovetiç niye çıkıyor lan Perisiç varken ?

Mancini adamdır ama hoca felan değildir. Bu kadar transfere oynattığı oyuna bak ya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi atamadi!!

Penaltı güme gitti

Icardi kadar abartilan oyuncu tanımıyorum bu seviyelerde.
Bide kaptan yapmışlar bunu interde.

NKFVaklınaK

Bu ırz düşmanı İcardi'ye bir türlü ısınamamıştım zaten. Şero.

Atamayana atarlar

2-0 oldu, inanmiyorum ya.

Geri
Üst Alt