Serie A 24/25 H:3 | Juventus 0-0 Roma | MS | 1 Eylül | S Sport+ & S Sport 2

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
1725214765225.webp

1661207214551.png
1661207218268.png
1661207260231.png

1725214791373.webp

Serie A 2024/25 Sezonu 3. Hafta
Juventus - Roma
Allianz Stadium
1 Eylül 2024 Pazar
21:45

Juventus'ta yine Douglas Luiz ilk 11'de değil biraz daha defansif oynayacaklardır bence.Dovbyk'ten de Gol bekliyorum.Ms 0 bitebilir gibi bence yav :D

beter ol roma juveliyiz şikeciyiz bu maç

juve de *next gen gecmis tandansli -basta kenan olmak uzere-
nice yetenekleri 11 de gordukce imrenmemek elde degil ....

motta hoca'mi bu anlamda takdir ediyorum.

bugun de ic sahada guzel oyunla rakibi surklase ederek kayipsiz gitmek icin bir cok hamle yapacaktir mac ici geliskenlerde....

roma da gecen hafta yenilen gole kadar sahanin iyilerinden olan celik devre arasinda oyundan alinmisti. bu 2 yone de cekilebilir bir hamle idi zannimca.
galibiyet icin risk alma adina defans dan bir kisi feragat edip yayilimda ufak dokunusla 2.yariya farkli giris,,, digeri ise, celik'in bolgesi hatasi oldugunu dusunup kendisini kenara almis olasiligi.....

her halukarda , bu bolgedeki zeki celik'in forma rekabeti yaptigi isim dun baska takima transfer oldugundan, zeki nin 11e bir tik daha yakin olmasina yol acan bir durum ortaya cikti ,son mactan bagimsiz.

bu sansi iyi degerlendimeli kendisi .

ilginc olan nedir derseniz ; mottali yeni duzende *kenan vlahovic arkasi serbest 10 konum da olsa da, mac boyu sola da bolca deplase olacaktir suphesiz.(ilk 2 macta oldugu gib) bu da ,kendisi ozelinde celik ile olasi versuslarin yasanacak olmasi demek .

4231 motta versus 343 de rossi .(angelino 3lu nun solu) .

klasik , guzel oyun bol gol beklentim olsa da, 1 golle de bitse - hak eden kazansin .

iyi seyirler .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar

Savona geçtiğimiz maç kötü oynamasına rağmen kesmemiş takımdan.

3’lü savunma oynayan takımlardan sürekli oyuncu alıp durduk, bak Roma’ya Angelino’yu 3’lü de nasıl da kullanıyor.

Jelert de, Köhn de bizim sistemin oyuncuları değil. İşin tuhaf tarafı Kaan Ayhan, Torreira, Kerem D. falan da 3’lüye alışık isimler. İlginç bir tercih havuzumuz var

Gregorio'da biraz Orkun Uşak'lık seziyorum.

2. devre Luis'i alıp Kenan'ı sola atar yine. Juve'nin hücumdaki tek yaratıcısı Kenan.

Satranç gibi maç oluyor.

sizinki ayrı mal bizimki ayrı bir mal

Şu Romayı nasil yenemezsiniz yaziklar olsun

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt