Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda gibi olduGoller ayni anda geldi
McTominay çok uzun zamandır 8 değil 10 oynuyor. 8 işleri için yeteneği kısıtlı bir oyuncu. Artık buldu mevkisini buradan yürür.Yalnız biz sara yerine bu mc tominay'i almış olsaymışız fena bir orta üçlümüz olacakmış
Tamam işte lemina torreira önüne koyacaktık. Sara 8'de de olmuyor 10'da da. Torreira sara ikilisi ile oynarken ortasaha defansif olarak çok yumuşak kaldı kamyonla gol yedik bu sezon fb kupa maçına kadar. 10 numarada da skorerlikten yoksun saraMcTominay çok uzun zamandır 8 değil 10 oynuyor. 8 işleri için yeteneği kısıtlı bir oyuncu. Artık buldu mevkisini buradan yürür.
Sara şunun şurasında 1 aydır orada oynuyor. Sezonun genelinde asıl yerinde oynadı. Scott 8 oynasaydı pek bir şey değişmezdi. Onu diyorum ben de.Tamam işte lemina torreira önüne koyacaktık. Sara 8'de de olmuyor 10'da da. Torreira sara ikilisi ile oynarken ortasaha defansif olarak çok yumuşak kaldı kamyonla gol yedik bu sezon fb kupa maçına kadar. 10 numarada da skorerlikten yoksun sara
En azından lemina alındıktan sonra taşlar yerine tam oturmuş olurdu. Sara'yı nereye koysak olmuyor şuanSara şunun şurasında 1 aydır orada oynuyor. Sezonun genelinde asıl yerinde oynadı. Scott 8 oynasaydı pek bir şey değişmezdi. Onu diyorum ben de.
Napoli'yi birakip Fener'e niye gitsin? Zaten CL'de oynayacak seneye.Bu yavşak fener ins Lukaku yu almaz, herif aygır gibi hala