Serie A 25/26 H:12 | Inter 0-1 Milan | MS | 23 Kasım

penaltı kaçabilir bu inter hakan çalhanoğlunu hak etmiyor bizim olmalı

Hakan'ın derbide penaltı kaçırıp hemen ardından oyundan alınması (sakatlık olmadı veya kendi istemediyse) takımla, hocayla, camiayla arasını açıp devre arasında transfer olmasına kapıyı aralar mı acaba? Sara'yı aldığımız fiyatın az üstüne bile olsa satıp ucuza olmak kaydıyla yerine Hakan'ı almak gün geçtikçe mantıklı gelmeye başladı bana. Yazın 6 numara falan oynatırsak pres oyununda sıkıntı yaşarız şu bu diyordum ama Sara da yaratıyor zaten. Yeter ki gereken maçlarda sakatlık da yoksa Lemina-Torreira ikilisini bozmayalım.

Üstelik öyle bir kopuş yaşarsa FB de yeniden girer Hakan işine kesin, hele satış yaparlarsa daha da garanti. Yani yapılanmamızda en doğru hamle olup olmamasından bağımsız sırf FB almasın diye almak bile mantıklı sanki. Kötü yanı FB de ısrarcı olursa yine fiyat yükseltir o başka...

Gerçi bir de Almancı olmasına rağmen Türk milli takımını seçmiş ve kaptanı olmuş adam gelince takımdaki Türkler ile Almanya'yı seçen İlkay'ın dışlanması gibi bir mevzu ortaya çıkar mı diye endişem de var. Hakan olmayınca Abdülkerim-Yunus-Barış falan İlkay'a öyle belirgin bir dışlamaya girişemezler ama milli takım kaptanı Hakan'ın bu sebepten İlkay'a karşı eskiden gelen bir soğukluğu varsa bu diğerlerine de sirayet eder kaçınılmaz olarak. (Belki de yoktur öyle bir soğukluk, aksine çok kankalardır belki, hiç bilmiyorum, hatırlamıyorum birbirleriyle ilgili bir açıklamalarını falan da, sadece fikir yürütme)

"İnanmak başarmanın yarısıdır".

Allegri ve ekibi sezona oldukça dar bir kadroyla girmelerine rağmen ulusal düzeyde çok iyi işler başarıyor.

Yıldızlar topluluğu sayılan ve geniş kadroya sahip olan Inter'in 4 anahtar oyuncusundan 3'ünü oyundan çıkarttırdı Allegri.

Bu maçı ilk yarım saatte elde ettikleri özgüvenle kazandılar.

Kimin şampiyon olacağını kestirmek güç ancak devre arası bütçeleri ölçüsünde bir şeyler yapabilen bir adım öne geçebilir.

Geri
Üst Alt