Serie A 25/26 H:23 | Parma 1-4 Juventus | MS | 1 Şubat

Conceicao gitti Keita'yi bicti

juve bu arada çok fena haramball oynuyor kenan ve conceaio ile kontraya çıkıyor normalde topu rakibe verip.Buraya gelip de onu yapacaklardır kesinlikle açmamız lazım ,farklı bir atletico madride dönüştüler spaletti ilen.Topu ver oynasınlar yapabiliyorlarsa.Napoliye topu verip 3 attılar geçen mesela

Juvenin orta saha bizim icin buyuk sikinti olacak ben atleticoyu istiyordum

korktum be kulaklıklaydım

bomba patladı galiba yüksek ses oldu stadda

Soyle maca bakinca Conceicao ve Kenan Yildiz'i durdurmak gerek. Bunu basarabilirsek epey atak yonlerini bitirmis oluyorsun.

Soyle maca bakinca Conceicao ve Kenan Yildiz'i durdurmak gerek. Bunu basarabilirsek epey atak yonlerini bitirmis oluyorsun.
bu maç bu arada hiç ölçü olmaz ya.Normalde bu şekilde rakip sahada oynayamıyorlar.Parma kimle oynasa geride bekliyor zaten Cagliari,pisaya karşı bile aynı işler

Adamların hemen hemen hepsi topla çıkabiliyor mckennie filan fırtına gibi geçiş oynuyorlar hocaya deyverin

Kennie de bicti adami, bir sari daha.

Olm bunlar kazma lan gelene tekme atiyorlar.

bunlar niye böyle sert oynuyor

anadolu takımları bile böyle değil

VARdan kırmızı gelcek galiba mckennieye

edit: vermedi sarıdan devam

Kennie sert basmış. Biraz daha yukarı gelse kırmızı.

maçı izlemiyorum ama anladığım kadarıyla bunlara şöyle sağlam bir melo lazım dayak atsın

adamların oyuncusu yok doğru düzgün zaten hamle oyuncuları bile yok ondan forvette bile bombok adamlara gittiler.Spaletti şu kazmalardan bile maks verim alıyor valla Locatelli'yi falan tekrardan topçu yaptı Kalulu kazması bile pek sırıtmıyor artık.Bu kadroyla normal maçlarda olması gerektiği gibi geride rakibi karşılayıp geçiş deniyorlar ona da bir zahmet bir şekilde fikir üretsin hoca fakir atleticosu adamlar ama tabii belli bir noktaya kadar çünkü bireysel mallık yapacak adam çok öyle geride atletico gibi sürekli pres kırmaları mümkünsüz

Geri
Üst Alt