Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Tammy Abraham acik ara tum Chelsea santrforlarindan iyi. Lukaku'dan bile iyi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat o kadar durdun da o avatarı mı seçtin gerçekten, heybetine ket vurma derimhastasıyız
cremonese fatihiMourinho maca odaklanamiyor Belotti transferini dusunuyor
![]()
Saygisizlik etmeyelim. Ayakkabi ettigi cocugu Cremonese'ye gitmeye ikna etmeye calisiyolar simdicremonese fatihi
maçta golü atana bi krampon alır, maçtan sonra da pizza ismarlar special tolu
zorlayıcı bi forvetti seferin hazır hali gibiCyriel Dessers'i begendim
Yanlis bir tik o kadar servisci degil pivot gibi degil yani. Daha presci bosluk arayan gezen bi herif gibi gorundu banazorlayıcı bi forvetti seferin hazır hali gibi
yanlış mıyım?
Lochoshvili ne topcuymus be. 3 net golu onledi herif ilk yaridancremo da yeni gurcu nun ilk maci . dogru bir transferdi kendileri adina.
onun ben sülalesini saygıyla yad edeyimLochoshvili ne topcuymus be. 3 net golu onledi herif ilk yaridan
Zaniolo collarbone kirmis olabilir ya da dislocated shoulderroma defans/ortasahasından biri sakatlanıp sezonu kapatmaz umarım![]()
oha benim haberim yoktu öylesine atmıştım o postuZaniolo collarbone kirmis olabilir ya da dislocated shoulder
Felix de gidici bence Cremoneselilerle Romalilari protokol tribununde haril haril konusuyolardi. Bu gece Belotti'yi alir bunlar
Valla bizim icin iyi degil Zaniolo orta saha degil hucumcu sayiliroha benim haberim yoktu öylesine atmıştım o postu
dienge sulanabilirler belottiden daha çok uyar orayaValla bizim icin iyi degil Zaniolo orta saha degil hucumcu sayilir