Serie A Maçlar Başlığı

Evet, Milan-Inter maçına dönebiliriz.

Lazio - Napoli başlamak üzere. Napoli hücum hatta Lazio'ya baya sorun çıkartacaktır. Luis Alberto performansının istikrarı Lazio için çok önemli.

muthis mac olur - sayet oyuncular iki hoca nin da taktiklerini akici sekilde sahaya yansitirlarsa.
ikisi ozelinde sarri tarafindayim takimlardan bagimsiz.
fakat, *napoli ,takim olarak daha yakin oldugum takim.

napoli de, listemden *no77 -bugun asist ve golu olur beklentisindeyim. . . @Murat Durmaz

sevgili @Murat Menemen nin de belirttigi gibi ; lazio da *luis alberto belirleyici olur .
immobile nin de etkili olacagini bekliyorum .

iyi seyirler

muthis mac olur - sayet oyuncular iki hoca nin da taktiklerini akici sekilde sahaya yansitirlarsa.
ikisi ozelinde sarri tarafindayim takimlardan bagimsiz.
fakat, *napoli ,takim olarak daha yakin oldugum takim *genelde .

napoli de, listemden *no77 -bugun asist ve golu olur beklentisindeyim. . . @Murat Durmaz

sevgili @Murat Menemen nin de belirttigi gibi ; lazio da *luis alberto belirleyici olur .
immobile nin de etkili olacagini bekliyorum .

iyi seyirler
Teşekkür ederim Suat abi :D Sana da iyi seyirler dilerim :D

Gürcü momentumu yakalamak üzere. Şutu direkten döndü.

Gürcü momentumu yakalamak üzere. * Şutu direkten döndü.
< *sutu hazirlarken > kult hareket olan *zidane donusu harikaydi .

bir adet karsi karsiya vurusu da *mertens gibi kacirdi( trbzon deplasmani )

daha once den bu ismi - sevgili @Murat Durmaz 'a izlemesi icin ozel onermistim nacizane asya bolgesi yetenekleri listemden.

maca genel anlamda donersek ilk yari gozlemim;
ilk 30 dakika lazio'yu begendim. erken gol rahatlatmisti kendilerini,. - 30 dan sonra ibre tamamen napoliya dondu.
high intensity mantigiyla paslari asiri seri ve hizli oynamaya , bir an once ondeki ucluye ulastirma bakisinda idiler,,
aksiyon baglaminda. reaksiyon olaraksa , agresive presle ozellikle dedigim son 15 dakika rakibe oyun kurdurmadilar, lazio bayagi zorlandi olgun atak yapma adina...

spalletti hoca ozellikle son 15 ozelinde bakarsam, dersine cok iyi calismis. devreyi onde bile bitirebilirlerdi firsatlari golle sonuclandirsalardi. devre 1-1 bitmesi lazio adina olumlu idi nacizane gozlemimde-son 15 dkyi dikkate aldigim vakit.

kiran kirana mac oluyor.

2.yari ayni tempo devam ederse, gol veya goller gormemiz olasi...

iyi seyirler

Ulan Gürcü, Politano efsane getirmişti.

Gürcü sonunda yav. Napoli hak etmişti. Lazio çöktü.

Lazio 1-2 Napoli

Cok iyi maclar vardi bugun. Amerikalilar bosuna buradan takim toplamiyor. PL sonrasi en pazarlanabilir lig burasi, hatta City boyle devam ederse Serie A takip etmek daha mantikli olabilir bir yerden sonra

Stadyum yapip icini doldurmalari lazim once tabii

Udinese - Roma maçı güzel. Udinese 1-0 önde.

Samardzic attı. 2-0

Udinese orta sahada eziyor.

Pereyra attı. Valla dört dörtlük oynadılar desek yeridir. Adamlar her şeyi kusursuz yaptı yav. Udinese 3-0 Roma

Fisktur avantajiyla gittiler bir bok oynadıkları yoktu.

Geri
Üst Alt