Serie A Maçlar Başlığı

Verona - Roma Maçı'nı İy 0 dışında bitirmeyecekler diye 1 duyum aldım 1 de Maç'ta 8,5 Korner Üst ve İy 3,5 Korner Üst ve İy 4,5 Üst Korner duyumu aldım doğru mu değil mi birazdan anlayacaz :D
Verona attığı bu Golle Kırmızı Kartla hemen cezalandırıldı ve dikkat ederseniz attığı Gol'de hakem iptal etmek için çok uğraştı ve bekledi ama iptal edemedi Gol'ü elinden gelse belki iptal ederdi :D Roma'nın Gol'ü de 45+2'de geldi.Zaniolo hem oyuncuyu attırdı Kırmızı Kart aldırdı hem de Gol'ünü de attı İy 1-1 bitti şimdi sırada Korner kuponumun gelmesini bekliyorum o da gelirse güzel olacak yav :D Şu an oyun ve skor Mourinho hocamın istediği gibi 2.Y full rakip kalede olurlar :D
giphy.gif

tutan-kupon-242.JPG
tutan-kupon-243.JPG

Verona'nın Gol'ünden sonra Hakem 2 dakikaya yakın Varla iletişim kurdu Gol'den 2 dakikaya yakın 1 sürede Gol'ü verdi.Kırmızı Kart'ta ise 1 dakikaya yakın sürdü Roma'nın Gol'ü de aynı şekilde 1 dakikaya yakındı :D

Verona'nın Gol'ünden sonra Hakem 2 dakikaya yakın Varla iletişim kurdu Gol'den 2 dakikaya yakın 1 sürede Gol'ü verdi.Kırmızı Kart'ta ise 1 dakikaya yakın sürdü Roma'nın Gol'ü de aynı şekilde 1 dakikaya yakındı :D
Romaya bastık knk gelir mi

kupon gelmesin diye yaptıklarına bak

Bu mac buz gibi sike, hakem 5 kez vermedi hala 3. Bölgede bok çuvalı gibi kendilerini yere atiyor romali oyuncular, ikinci bölgede top oynuyormuş gibi yapip ilerde 0 is

aaaağğğğğğhhhhhh direkk

bizden daha kötü hücum eden bi ekip gördüm

Geri
Üst Alt