Serie A Maçlar Başlığı

Şu 2 takımın oyuncularına bakıyom kaç milyon euroya bonservis vermişler kaç milyon euro maaşlar alıyor bu 2 takımın maçı izleyenlere zevk vermesi gerekiyo.Tamam ben Ms 1 oynadım geçtim 1-0 Skor benim işime yarıyo da şu maçta Skor 3-2 gibi ilerlese izleyenler zevk alsa milletin o kadar beklentisi var haklı olarak..

Şu 2 takımın oyuncularına bakıyom kaç milyon euroya bonservis vermişler kaç milyon euro maaşlar alıyor bu 2 takımın maçı izleyenlere zevk vermesi gerekiyo.Tamam ben Ms 1 oynadım geçtim 1-0 Skor benim işime yarıyo da şu maçta Skor 3-2 gibi ilerlese izleyenler zevk alsa milletin o kadar beklentisi var haklı olarak..

İtalyan kulüpleri ölücü ya. Dua etsinler Araplar para yağdırdı. Yoksa kulüp ekonomik durumları iyi değil. Geniş altyapı yelpazesi olan kulüpler ayakta tutuyor. Ezeli rakipmiş falan ayırt etmeden gidebiliyor gençler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lazio 1-0 Roma FT

Mou’nun elinde sadece Avrupa Ligi (Feyenoord) kaldı. Bence kalmasını gerektirecek bir ölçü değil. Takım tepki vermiyor artık. Karambole oynuyorlar. Neredeyse her maç da kart görüyor. Nasıl hala kenarda maça çıkabiliyorsa o da ayrı mevzu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Yok ya, Atalanta'ya adam akıllı forvetler lazım. Orta saha menşeili adamlarla olmayacak bu iş.

Ulan De Ketılır.

Hoaydaaa Gasp hocam kırmızı kart.

Leao. Milan 1-0 Atalanta

Güzel gol.

Kooooop reis. Milan 1-1 Atalanta

Koop, penaltı. Milan 1-2 Atalanta

Milanın golünü alalım bakalım

Milan 1-2 Atalanta FT

Atalanta yarı finale yükseldi. Rakip Fiorentina.

Roma hakiki dibi görüyor yavaş yavaş. Bu yaz aslında iyi bir projeye başlama fırsatı olacak, SD olsam koşa koşa giderdim en az iki sene kimse işine karışmaz istediğini yaparsın

Massara konuşuluyor. Tavırları da Sabatini'yi andırıyor. Bakalım ne olacak

Milik reis hattrick yaptı. Juve 3-0 Frosinone

İtalya Kupası çeyrek final.

Geri
Üst Alt