milan - roma maci zevkli gecer.
roma surpriz yaparsa ,sasirmamali... istisnalar disinda, milano deplasmanlarinda farklii bi ozguvenle oynuyor roma tarafi .
diger yandan , bu mac oncesi milan da eksikler buyuk prblem .
leao'yu ve pulusic'i ararlar on alanda...
nacizane dusuncem bu mac beraberlik agirlikta gorunuyor .
juve -fio maci da cetin fikstur. nazarimda, fio ligin kompakt olan ve guzel futbol oynayan takimlarindan . juve de kenan son mac tarafim adina sinifi gecmisti. zor macta juve adina cabalayanlardan oldu . ozellikle yanlarda duran top kazandirmasi buyuk konfor juve adina . bugun skora etki etmesini bekliyorum.
bu arada nico gonzalez'in donusu juve adina buyuk arti oldu. son monza maci fragmandi. bugun kendisinden x takimina karsi ekstra motiveli bir performans bekliyorum .
bundan mutevelliit guzel bir mac olur kanisindayim .
lazio bugun sayet ic sahada son oynadigi inter maci kafasinda olursa, atalanta da bu durumu affetmez rahat galip gelir . ligin en formda, kompakt ve diri takimi atalanta . lazio bu maca bi nevi roma derbisi oynuyor gibi cikmali , aksi denklemde esnek , kirilgan bir lazio nun(inter macinda fark yediler ic saha da) bugun evinde kaybetmekten kacisi gorunmuyor zannimca .
atalanta bu sezon deplasmanda roma ve napoli'yi yenmis bir takim .
bugun de galip gelirlerse,sasirmamali .
serie a gozlem listemin ,lige ilk gelisinden bugune tepelerde yer verdigim, ara ara forumda da degindigim versatile derinlikli ve ozel poach prototip oyunculardan
*oriundi tandansli, kaplan lakapli *retegui -bugun de maca etki edecektir beklentisindeyim . kendisi ,*mancini hocamin sayesinde italya milli de ter dokuyor. bu konuya da ayri baslikta oriundi tandansli nacizane deginmistim .
son olarak ,
gecen hafta inter de hakan son mac asist yapmisti. cagliari deplasmaninda bugun bir gol bekliyorum kendisinden .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,
@Hayri Cund ,
@Ozan Puki
saygi ve selamlar.