Serie A Maçlar Başlığı

Çizgiden çıkardı ama hakemin saatine gol uyarısı geldi

Yav bok var cher ndour oynatiyorsun be palladino

Abi spinazzola kale ağzından gol kaçırdı nasıl futbolcu oluyorsun onu alamayıp şaka gibi

dunku inter - monza macinda bu sezonki en iyi hakan performanslarindan biri yasandi . galiibiyette payi cok buyuk . < - >

1 gol , 1 asistle tamamladi . bir asisti de iptal edildi .
macin en yuksek puanini almasi sasirtmadi . 3.golun de asistin asistini yapti yanilmiyorsam . 8.3 tebrikler hakan .

<- bu mac , kanimca sakatlik dan tam olarak donus maci oldu .

saygi ve selamlar .

Lukaku şov var.1 tane daha atın da isim bitsin bu macla

Juventus da Atalanta da zor gol yiyor. 0-0 beraberlik kokan bir maç. İki takım da birbirinden gol yememek için sahada olacaktır.

22:45
S Sport2

Juventus da Atalanta da zor gol yiyor. 0-0 beraberlik kokan bir maç. İki takım da birbirinden gol yememek için sahada olacaktır.

22:45
S Sport2
gecen dedigimin uzerinden bir degisiklik olmadi ; juve ve roma son 5 haftalik periyod ozelinde ligin en formda ikilisi. salt 5 maclik bakilsa lider juve, 2.roma idi . < - > yanilmiyrsam - bu ikiliyi bologna ve udinese takip ediyor form baglaminda.

son 5 mac baglaminda , atalanta bir galibiyet bir beraberlik dongusun de .

juve tarafi *yorgunluk hisssetmezse ibre kendilerinden yana .

saglam bir 90 dakika olacagi asikar . momentum juve de . atalanta nin nasil bir reaksiyon gsterecegi tarafim adina en merak ettigim durum bu versus ozelinde .

saygi ve selamlar .

Juve - Atalanta maçında Atalantaya şans vermek lazım.

gecen dedigimin uzerinden bir degisiklik olmadi ; juve ve roma son 5 haftalik periyod ozelinde ligin en formda ikilisi. salt 5 maclik bakilsa lider juve, 2.roma idi . < - > yanilmiyrsam - bu ikiliyi bologna ve udinese takip ediyor form baglaminda.

son 5 mac baglaminda , atalanta bir galibiyet bir beraberlik dongusun de .

juve tarafi *yorgunluk hisssetmezse ibre kendilerinden yana .

saglam bir 90 dakika olacagi asikar . momentum juve de . atalanta nin nasil bir reaksiyon gsterecegi tarafim adina en merak ettigim durum bu versus ozelinde .

saygi ve selamlar .
Atalanta evinde Torino, Cagliari ve Venezia gibi takımlara üstünlük sağlayamadıkları gibi Club Brugge maçlarında da mağlup oldular. Gasperini adına işler yolunda gitmiyor.

Kesinlikle momentum Juve diyor. Fakat az gol atan bir takım ve bu maç Conceicao olmayacak. Gonzalez ve Koopmeiners ne kadar besleyebilir Muani'yi göreceğiz.

Bana daha çok 0-0 kilitlenecek bir maç gibi geliyor.

Juventus XI: Di Gregorio, Weah, Gatti, Kelly, Cambiaso, Locatelli (C), Thuram, Yildaz, Mckennie, González, Muani

Atalanta XI: Carnesecchi, Kolasinac, Djimsiti, Hien, Zappacosta, De Roon (C), Éderson, Bellanova, Lookman, Cuadrado, Retegui

Kenan ilk 11 başlıyor.

Hayatımda ilk defa juveyi destekliyorum son maça kaldım sövmek nasip olmaz umarım.Reale oynayıp onları desteklemek de nasip olmasın

Geri
Üst Alt