- 9 Temmuz 2011
- 34.150
- 29.126
- 2.533
4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juve - Atalanta maçında Atalantaya şans vermek lazım.
Dudaktan Kalbe Dizi'sini izliyom 1 yandan da Maç'a da baktımnereye kayboldun olm. 2. golden sonra dudaktan kalbe izlemeye mi gittin.
gel belki 2-2 olur :d
Msj at bana acilDudaktan Kalbe Dizi'sini izliyom 1 yandan da Maç'a da baktım![]()
Mesajı attım kanks ama yeni 1 mesaj mı atayım?Msj at bana acil
dm lanMesajı attım kanks ama yeni 1 mesaj mı atayım?
Çok ilginç. Atalanta ve Lazio da bunlara gol atamadı.0-0 bitti napoli gg
muratcim , dizi zevkini begendigimi yinelemek isterim . nostalji yapmissin^Dudaktan Kalbe Dizi'sini izliyom 1 yandan da Maç'a da baktım![]()
napoli'ye dair kendileri liderlerken de belirtmistim (7 mac ust uste kazandiklari donem en son peak donemidir bu sezon ozelind) , sonrasi dusus basladi , ust uste 3 beraberlik 1 maglubiyet,derken yine beraberlik ,en son fioyu gecen mac yendiler, simdi de bu venezia macindaki beraberlik) . < - > zorlu ,cetrefilli fiksture girdiklerin de dusus baslar tahmininde idim. nitekim bi turlu duzluge cikamadilar . yine de, yarisi sona kadar gotururler diye dusunuyorum . bu denklemde zannimca atalanta kilit. nefes yeterse 2.ligi alabilirler. bekleyip gormeli .napoli 0-0