Serie A Maçlar Başlığı

heriflerin hocası taktik deha olunca 3 gün önce yumruk yumruğa geldiği herifler bile damızlık gibi oynuyor. bizimkilerin de alayı aile şerefi oktay triplerinde

oha atalanta kalecisi panter gibi lan.

neler kurtariyor.

Deplasmanda Atalanta taraftarının pas yaperken oleyyy çektirmesiyle maç son buldu. Juve adına hezimetti.

Şikeci Juventus'a kim koyuyorsa memnun oluruz.

Günün diğer kritik maçı Atalanta - Inter

Juventus'a deplasmanda futbol dersi veren Atalanta dört golle rahat geçmişti bu deplasmanı.

Şimdi kendi sahasında Inter'i de geçerse şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacaklar. Tek zor deplasmanı kalıyor Milan.

napoli venezia kilidini açamıyor

0-0 bitti napoli gg

^Dudaktan Kalbe Dizi'sini izliyom 1 yandan da Maç'a da baktım :D
muratcim , dizi zevkini begendigimi yinelemek isterim . nostalji yapmissin :hat:. naif dizilerdendir ^dudaktan kalbe.
+ , kanimca , toygar isikli nin degeri bilinmeyen en naif parcasidir ''kalbimdeki sanci'' (nacizane dusuncem) . < - >

napoli'ye dair kendileri liderlerken de belirtmistim (7 mac ust uste kazandiklari donem en son peak donemidir bu sezon ozelind) , sonrasi dusus basladi , ust uste 3 beraberlik 1 maglubiyet,derken yine beraberlik ,en son fioyu gecen mac yendiler, simdi de bu venezia macindaki beraberlik) . < - > zorlu ,cetrefilli fiksture girdiklerin de dusus baslar tahmininde idim. nitekim bi turlu duzluge cikamadilar . yine de, yarisi sona kadar gotururler diye dusunuyorum . bu denklemde zannimca atalanta kilit. nefes yeterse 2.ligi alabilirler. bekleyip gormeli .

yillar yili - tum takimlara ligde mesafeliyiimdir.ligi genel begenirim takim ayirmaksizin....
istisna durum ; hakan icin inter sampi olsun isterim .

saygi ve selamlar .

Fiorentina 3 juve 0 hocayı yediler

Geri
Üst Alt