adamlar atsalar 6-1 filan biticekti maç böyle oynuyorlarsa her maç taş gibi takım olmuşlar.
Artık iddia çok zorlaştı büyük takım küçük takım denmiyor millet takir takir oynuyor. Dün gördün las palmas mi ne herkes handicap real diyordu az daha yeniliyorlardi

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Roma her sezon ayni sacmaliyor

Inter bologna başlıyor. Dzemaili vs Melo olacak

Melo yedekmis dzemaili nin yanına geldi bişeyler dedi gülerek dzemaili mahkeme duvarı gibi bişey demedi

Bu İnter sarı renk önce varmıydi. Bütün bayrakları formalari tribün ler hep sarı lacivert olmuşda çözemedim

Zevkli maç olacak anlaşılan.
Bologna atar gibi duruyo maçın başlarinda.

O değilde İnter de ne kadro var be bu kadro ile de iş yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işi

Gol bologna attı kondogbia, pogbalik yapim derken fena sicti. Affetmedi adamlar çaktı

Nedense ben bu İtalya ligini çocukluğumdan beri hiç sevemedim. Çok sıkıcı maçları eskiden Tv8 yayınlıyordu maçlarını acayip sıkıcı maçlar vardı. Aklımda kalan en sağlam maç İnter - Sampdoria maçı 88.dakikada Sampdoria 2-0 öndeyken 3-2 maçı çevirmişlerdi iddaa'da İnter'e verdiğim için izlemiştim o maçıda.

De boer Kondogbia yi çıkardi 27nci dakika. Ağlayacak resmen çocuk.

Nedense ben bu İtalya ligini çocukluğumdan beri hiç sevemedim. Çok sıkıcı maçları eskiden Tv8 yayınlıyordu maçlarını acayip sıkıcı maçlar vardı. Aklımda kalan en sağlam maç İnter - Sampdoria maçı 88.dakikada Sampdoria 2-0 öndeyken 3-2 maçı çevirmişlerdi iddaa'da İnter'e verdiğim için izlemiştim o maçıda.
Bende tiksinirim ama bugün baya güzeldi roma torino maçı. Yoksa serie a en sıkıcı liglerden biri

Ne gol attı perisic gelişine solak ayakla füze

Geri
Üst Alt