Digiturk italya ligini nasıl kaptırır arkadaş. Çok sevdigim ligi takip edemiyorum. Abv.

Belotti ligdeki ilk golünü attı bu sezon. 3. golü oldu kupayla beraber.

Kariyeri Immobile'ye benzeyebilir ama takımda kalacak gibi son dakikada Dortmunf almazsa.

Immobile demişken 4 yıllık faciadan sonra Lazio'da toparladı kendini geçen sezon ve 26 gol attı bu sezona da iyi başladı.

İtalya dışı kariyeri ise tam bir facia.

Dün gece Tivibu Spor'da Crotone-Milan maçının tekrarı vardı. 3-0 yendiler deplasmanda. Milan bu sezon cidden çok farklı. Bonucci reise vermişler kaptanlığı, dümeni almış eline. Alayına hart hurt yapıyor. Böyle dominant birine ihtiyacı vardı Milan'ın. Orta sahada Kessie'ye hiç değinmiyorum harikulade bir oyuncu. Ayrıca forvette Cutrone diye altyapıdan bir oyuncu çıkarmışlar, yaz dönemi hazırlık maçlarında da çok iyiydi. Ligin ilk maçına da ilk 11'de çıkardı Montella. İlk maçında attı golünü. Çok farklı bir oyuncu.

Milan kessieyi su piyasada bedavaya aldı. Yılın f/p transferi. Os fetişisti juve nasıl kacirdi hayret.

Napoli 3-1 Atalanta.

Milik yok diye ileri koyulan Mertens forvet oldu çıltı iyice. Geçen yılki 33 golden sonra bu sezona da iyi başladı.

Cengiz ilk 11de sonunda

DJ3SV_zXcAAPFzh.jpg

Dakika 72

Roma 3-0 Verona

(Cengiz oynuyor)

2-1 devam eden Milan-Udinese maçında, Hakan Çalhanoğlu 69. dakikada Bonaventura'nın yerine oyuna girdi.

Roma XI: 4-3-3 Alisson; Peres, Fazio, Jesus, Kolarov; Strootman, Gonalons, Pellegrini; Under, Dzeko, Perotti.

Cengiz yine ilk 11de

Napoli Lazio deplasmaninda 1-0 geriye düstügü maci cevirdi ve 3-1 kazaniyor su an.

Keske bu sene o pis sikeci Juventus'un hegemonyasini yikmayi becerebilseler.

GOOOLLL 19' Brozovic (Benevento 0 - Inter 1)

Son düzenleme:
GOOOLLL 22' Brozovic (Benevento 0 - Inter 2)

GOOOLLL 43' D'Alessandro (Benevento 1 - Inter 2)

Cengiz yedek :/

Milana koydu Roma

ama Cengizi yine oynatmadi

2006'daki şike olayları yüzünden dünyanın en iyi 2 liginden biriyken gerilere düşen Seria bu yıl resmen toparlandı. Napoli,Juve,İnter müthiş gidiyor. Roma hiç fena değil. Milan beklenenden uzak ama kadrosu her şey yapabilecek seviyede. Lazio uzun yıllar sonra üst noktalara oynuyor Torino'da Belotti gibi yıldız var ve iyi gidiyorlar.

İspanya'da referandum ve rekabetin aynı takımlar etrafında dönmesi yüzünden bana 3.sıraya düştü. İtalya'nın tek eksiği stadların eskiliği. Juve hariç tüm takımlar hala 50-60 yılllık stadlarda oynuyor. Bunu kendileri istiyor aslında. Taraftarlar yıktırmıyor.

Bu hafta 3 müthiş maç var. Milan-İnter, Juve-Lazio ve Roma-Napoli. İlk 6 sıradaki takımlar birbiriyle oynuyor. Özellikle Roma-Napoli kaçmaz.

Geri
Üst Alt