Valla error verdim hacım ya senin hedefi bence biraz acımasız olmus.
Tamam ilk 11deki yeri garanti değil ama 2 sene sonra 11 de olacak demek de biraz bayat bir hedef.
Biraz daha üstüne koysun bu sene olmazsa seneye transfer yapar veya seneye 11 oyuncusu olur diyelim bari

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 sene sonra 11 de olacaktan kastım yanlış anlaşılmadı heralde. Şuanki Dzeko olsun diğer 11 oyuncuları olsun. O noktada olacak demek istedim :D Bence gayet makul bir hedef.

Cengiz'in iki golü de birbirinden güzel.benim asıl dikkatimi çeken olay yaptığı asistte son çizgiye inerken topu son dürtüşünde öyle bi hızlanıyo ki,rakibi yanındayken yarım metre geride kalıyo nerdeyse.müthiş hızlanmış bi anda.

DWPRl99WAAAqcMK.png

Napoli kazanırsa maç fazlasıyla Juventus ile puan farkını 4'e çıkaracak.

DW-8tDRWsAAGUV5.jpg

İtalya Kupası Yarı Final 2. Maç: Juventus (1)-(0) Atalanta

Juventus XI: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah; Marchisio, Pjanic, Matuidi; D. Costa, Mandzukic, Alex Sandro.
Atalanta XI: Berisha; Mancini, Caldara, Masiello; Hateboer, De Roon, Freuler, Spinazzola; Cristante; Ilicic, Papu Gómez.

DXIWHwdWsAE_zVC.jpg

0-0 devre, Pjanic penaltı almak için kendini yere attı sarı kart gördü. Pis şikeciler.

İtalya Kupası finalinde Juventus'un rakibi belli oluyor, ilk maç 0-0;

DXJNYi-X4AAQR6Y.jpg

DXJNcpaX4AAbQHz.jpg

83' Lazio 0-0 Juventus

Allah belani versin Lazio.

Son dakika gol yedi salaklar.

Serefsiz juve yine champ olacak.

Napoli taraftarı şu an var ya kendini yakıyordur. Ben de olsam çileden çıkarım. Tam puan kaybetmesi gereken haftaydı çünkü. Hafta içi CL maçı var, sonraki haftalar kolay rakipler ve bu hafta Roma ile oynayacak Napoli.

Puan farkı 2'ye iner inş.

DYl8MKCX4AAT__s.png

Geri
Üst Alt