Serie A Maçlar Başlığı

milan forması neden çamaşır suyu dökülmüş gibi

FPhxdKsWYA8oLJE

bu hafta cok guzel maclar var -cekismeli gecmesini bekledigim.

bunlardan ilki - inter vs verona
bir diger deyisle ; 352 inzaghi versus 3421 tudor

inter mutlak kazanmak zorunda sampiyonluk yarisinda kalmak adina...
verona kupaya gitmek icin kazanmak isteyectir en azindan deneyecektir, gol sansi adina taktik olarak kanimca ozellikle duran toplarda uzun stoperleri kafalarda etkili olmak isteyecektir ,kontralar disinda.

inter sezonun ilk yarisi gibi rahat oynayamiyor,pozisyona da o denli giremiyor. fiziksek ve duygusal anlamda yorgunluk hakim. formsuzluk zaten bayagidir vardi,ki,puan kayiplari da haliyle oldu.

bu maci interin kazanmasi icin son ic saha mactaki oyunun ustune koymalilar( ic sahada oynadiklari son mactaki performanslari iyi gormedim). son lig macinda deplasmanda juveyi yenmeleri buyuk moral olmustur diye dusunuyorum, bugun de kazanirlarsa momentum oturabilir gerisi milan ve napolinin sonuclarina bagli.

hakan dan gol ve asist bekliyorum. basarilar diliyorum aslan dovmeli hakan kardesimize.

napoli yeniliyor kazanın lannn

DA | Napoli 0-1 Fiorentina

1-3 napoli havlu attı.

Maç sonucu: Torino 0-0 Milan

italya ligi juventusu şampiyon yapmak için kurulmuş gerzek kulüpler tarafından organize edilen bir ligdir.

İnterin bir maçı eksik gözüküyor o maçı yenip liderliği geri alma zamanı.

Milan maç fazlası ile lider oldu. Yalnız şu var ki, kalan maçlarının hepsi İnter'e nazaran çok zor. Gözümde şampiyonluk için Napoli'nin bile daha büyük şansı var. Yine de futbol tabii.

Derbide devre arasında çalan şarkı güzeldi.Gala - Freed From Desire..

Geri
Üst Alt