Serie A Maçlar Başlığı

Milanlı olmak cidden sabır istiyor ya. Çocukluğumuzda uçuyorduk sonra 13 sene bekledik geçen sene şampiyon olduk ve ne oldu oldu bu sene yine çöküşe geçtik. Leao dışında Theo dışında hadi olsun Tonali ve Tomori hariç oyuncumuz yok. Evinde Salernitanayı yen abicim.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salernitana - Bologna maçından da 12 Dk'da Kg Var'ımızı alıp kaçıyoruz bu maçtan da yav :D

bilmiyorum hatırlayan var mı ama juventus'un 9 sene üst üste şampiyonluğunda bile böyle bir dominasyon yoktu

napoli acayip bir fark attı herkese

bilmiyorum hatırlayan var mı ama juventus'un 9 sene üst üste şampiyonluğunda bile böyle bir dominasyon yoktu

napoli acayip bir fark attı herkese
Juventus o seride böyle bir fark hiçbir zaman yapamadı diye hatırlıyorum. Ama bu fark bence napoli'nin çok iyi olmasından ziyade rakiplerin kötü olmasından kaynaklanıyor. İnter, milan, roma bu hafta yenildi. Atalanta ve juve kazandı,ş.ligine gitmemek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. 15 puanı silinen juventus şampiyonlar ligine gidebilir. Puanları silinmese şu an 2. sırada olacaklardı. Avrupada tam tersi bir durum var tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşıyorlar. 6 takımla devam ediyorlar, 3 takımları ş.liginde devam ediyor' birisinin yarı finali garanti, yine roma ve fiorentina yarı finale yakınlar' juve eşleşmesi ortada ben inter'in benfica'ya eleneceğini düşünüyorum. Lazio lige önem verip elenmese 7 de 7 gideceklerdi.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cremonese maça etkili başlayan taraf oldu.Atalanta yine Dk 20'den sonra iyi oynar gibi..

Atalanta şu Cremonesi'nin hatalarını 5 Dk içinde dğerlendirirse 1 golden sonra rahatlıkla bu maçta fark atabilir..

Inter - Fiorentina maçında Finishing -5 falan.

Daha Şampiyonlar Ligi'nde de turlayacaz inşallah.Kaleci değişince ve sistemde bazı değişikliklere gidince işler değişti..

Milan yürüye yürüye gol atıyor Napoli'ye

Geri
Üst Alt