Serie A Maçlar Başlığı

Juve taraftarı Allegri sonrası hızlı futbol oynayan bir takım görünce bayram ediyordur şu an. Adamların içi bayıldı senelerce.

Kenan bu kadar az topla buluşup bu işleri yapiyorsa Schezny haklı galiba bayağı büyük bir potansiyeli var bu çocuğun. Maçı izledim ilk başta çok top gelmedi ama her aldığını döndü rakibi oyundan düşürdü iyi paslar çıkardı. Asisti de haketti.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenan'ın asistlerini yiye yiye bir hal oldu Vlahoviç.

Görünen o ki Motta Kenan'i forvet arkasi serbest rolde oynatacak. Klasik 10 gibi. Bu sekil iyi oynama devam ederse milli takimda da ayni rolde oynatiriz.

---------------------XXXX---------------------

Baris---------------Kenan------------------Arda

Tek eksik adam akilli bir forvet. Onu da halletsek hücum tamamdir.

Görünen o ki Motta Kenan'i *forvet *arkasi *serbest rolde oynatacak. Klasik *10 gibi. Bu sekil iyi oynama devam ederse milli takimda da ayni rolde oynatiriz.

---------------------XXXX---------------------

Baris---------------Kenan------------------Arda

Tek eksik adam akilli bir forvet. Onu da halletsek hücum tamamdir.
bi nevi -> *del piero nun *izdusumu denkleminde.
bekledigim bir gidisat.,.. asagida *kismen deginecegim.

oncelikle, sunu net belli etmek gerekirki - uzun suredir izledigim en kollektif ve en hedef odakli juventus du . bunda hocalar listemin keyifle takip ettigim degerlerinden *motta hocanin aykiri ve zeki radikal dokunuslarini daha sezonun ilk macindan saha da bold sekilde gorebildik . en azindan tarafim adina bu sekilde bir hissiyat aldim.

kenan'in uzerine bilincli olarak agirlik ve sorumluluk vererek lige baslamalari da ayri bir baslik konusu < - > del piero nun kenan'a dair sezon boyu yaptigi pozitif ve destek cikan, koruyucu ve gururunu oksayan mansetvari laflari ile kenan juve torino medyasin da ve tribunlerinde ayri bir gozle izlenmeye baslandi . del piero nun bu denli uzerinde durup, yeri geldiginde tel acip bire bir kenan ile konusmasi vs, genc bir oyuncu icin buyuk bir nimet ve konfordu kulup ve ulke efsanesinden her hafta guzel kelimeler isitmesi .

bu durum haliyle gelisimindeki saha disi pozitif km taslarindan biri idi.

sezon baslamadan kendisine kulubun efsanesinin *formasinin verilmesi kanimca yilin haberlerinden torino ve lejyonerlerimiz konu basliklari ozelinde.

kenan kardesimiz bu durumu daha ilk mactan uzerine gecirip mukemmel sekilde, efsane nin de gururlanacagi nuanslar da bir 90 dakika cikararak, adeta bu karari verenleri ve del piero'yu ilk mactan bold memnun etti.

juvenin mactaki en efektif ismi idi kenan. her ofansif olusumlarda ozellikle diger genc oyuncularin ve locatelli nin kendisini aramasi onemli bir ayrinti idi tarafim adina. juve de bu konuma bu yasta ve daha ilk mactan gelmek, saygi gormek vs, az buz bir is degil. < -> serie a'yi en sasali yillarindan bugune nacizane izleyen saglam bir izleyicisi olarak, bu gelinen sureci kenan adina gururla izledim.

macta asist disinda, asistin asistini turde iki imzasi oldu. istasyon olarakta gelen toplari cok dogru kosu vs yollarina atmasiyla diger gollerde de golge basroldu nazarimda .

diger renkdaslarimin da dedigi gibi, vlahovic vs nin atamadigi karelerin de mimari kenan di .

bu ofansif ekstra efektif performns gorunumu disinda, olayin defansif tarafinda da ileri geri calisti, yeri geldi kendi cs dan top cikardi, set oldu, atak geriden baslatti vs vb.

motta nin bold rolllerle bezedigi bir yeni surum kenan 'la karsilastim ilk mac.
devaminin gelmesi cok cok kritik .

sakatliksiz, cezasiz dolu dolu performansli bir sezon gecirmesi dilegiyle.

ps;

bu sezon juve izleyene her anlamda keyif verecek zannimca .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Ali Bektaş

saygi ve selamlar.

Yorumun icin tesekkür ederim. Özellikle su kisma cok katiliyorum:

juvenin mactaki en efektif ismi idi kenan. her ofansif olusumlarda ozellikle diger genc oyuncularin ve locatelli nin kendisini aramasi onemli bir ayrinti idi tarafim adina. juve de bu konuma bu yasta ve daha ilk mactan gelmek, saygi gormek vs, az buz bir is degil. < -> serie a'yi en sasali yillarindan bugune nacizane izleyen saglam bir izleyicisi olarak, bu gelinen sureci kenan adina gururla izledim.

Bu benim de dikkatimi cekti. Kenan 19 yasinda bir cocuk gibi degil, adeta Juventus'un yildizi gibi oynadi. 10 numarayi giymek belki agir gelir diyordum ama (en azindan simdilik) beni yaniltti. Her anlamiyla tam bir 10 numara gibi oynadi. Helal olsun diyorum ve devamini bekliyorum.

Milan'ın orta sahası (Reijnders, Loftus Cheek, Fofana) bizde olsa taraftar büyük hayaller kurar ama Milan'da büyük hedefler pek yok gibi. Parma maçında da gerideler.

Geri
Üst Alt