Serie A Maçlar Başlığı

Spiker şöyle bi istatistik verdi. Dybala kariyerinde 25 Milan maçına çıkmış 15'ini kazanmış

Bu arada Fofana'yı ekrana ekmek banarak izliyom. Ne olurdu bize gelseydin vicdansız

dybalatasaray olmayacagiz gibi

Dybala bu ligde alex de souza tarzı takılır. Mücadele koşma pres yok ama asit ve gol var

gayet gezerek oynuyor herif beklerden top almaya geliyor orada faul alıp takımı rahatlatıyor falan. iki de pas arası yapıp top kaptı daha ne mücadelesi olcak

ikili mücadelelerde yerde kalması deniliyosa çoğu için faul kazandı hatta sarı kart da aldırdı zaten Mertens de sürekli yere düşüyor oynarken

ezcümle fiziksel açıdan iyi görünüyor asıl sorun sakatlık zaten bence, yoksa sahadayken lezziz bir herif hala ve en az iki üç sezon daha sürer bu durum

Bu maçı izlemedim de zaten öyle. Hem stoper var hem sağ bek uygun maliyete çok temiz iş olur

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fena durmuyor ben daha bitiktir diye düşünüyodum. Stoperlik yapamaz bence ama bek olarak iş görür. Pellegrini çok çok kötü sadece asla gelmemeli vaziyeti buysa

Fena durmuyor ben daha bitiktir diye düşünüyodum. Stoperlik yapamaz bence ama bek olarak iş görür. Pellegrini çok çok kötü sadece asla gelmemeli vaziyeti buysa
3 lünün sağ stoperi olarak çokça oynamışlığı ve iyi işler çıkarmışlığı mevcuttur. 4 lü savunmada tabiki olmaz. Pellegrini tek maça bakıp konuşmak doğru olmaz bence cuk oturur bizim takıma ben çok isterim açıkçası.

3 lünün sağ stoperi olarak çokça oynamışlığı ve iyi işler çıkarmışlığı mevcuttur. 4 lü savunmada tabiki olmaz. Pellegrini tek maça bakıp konuşmak doğru olmaz bence cuk oturur bizim takıma ben çok isterim açıkçası.

Öyle böyle kötü oynamıyor ama. Demirbay'ın yarısı kadar oynamıyor şu an. Bir maç olur bu kadarın ötesinde kötü

Öyle böyle kötü oynamıyor ama. Demirbay'ın yarısı kadar oynamıyor şu an. Bir maç olur bu kadarın ötesinde kötü
Pellegrini gelirse 4 3 3 oynamak lazım gelir OB nin çok oynayacağını sanmıyorum gelmez bence rahat ol

Dybala gelse şuan oynadığı gibi oynamaz yav bu maçlara aldanmayın. Yürücek sahada

Geri
Üst Alt