inter'in nefesinin(yorgunluk,dar kadro vb) tum kulvarlara yetmeyecegini sezon devam ederken_ben izlerken sezmistim.
dedigimin aksine ,ceo,baskan,hoca nin aciklamalari ; lig,cl,kupa, dunya kulupler kupasi hepsinde iddialiyiz vs vb laflarini
- bi tik ^iyimser bulmustum okudugum da .
sasirmadigim goruntu ,bana gore ise , genel takim fizik kon ve mac yogunlugu ile ilisik yorgunluk + takimin kadrosu + ana arter isimlerin olasi sahadan sakatlik dolayli uzak kalmasi gibi gibi etmenleri goz onune aldigimda , nacizane olarak ^kendilerinin aksine , rasyonel ve saglikli denklemde ,salt -> lig ve cl'ne kanalize olmalari gerekirdi diye dusunuyorum .
henuz bu iki kulvar da basa baslar , - bakalim nereye kadar goturebilecekler .
dun kupa da milan macin da kismen ^rotasyon yaptilar tek devre ,, bu ilerisi icin yeterli olacak mi bekleyip gorelim .
fikstur de zor donemec de . dun milano kupa derbi , hafta sonu formda roma ile lig maci , ardina hafta ici barca cl maci . . .
lig de artik kritik son virajdayiz . tek hata bile sampiligin elden gitmesi demek .1le2 ayni puandalar .
2. napoli nin fikstur bir yana , kadro olarak / mac yogunlugu olarak intere nazaran ^diri^ olmasi bi tik avantaj . bu durum bu hafta inter ozelinde once ligde bologna maglubiyeti ,ardina kupa da milan maglubiyeti olarak yansidi. . .
versus barca cl cift mac oldugundan, nacizane dusuncem - inter adina mutlak oncelik ligde roma'yi erken bir golle gardi dusurup ~ maci kontrolde goturup oylece bitirmek en akla yatkin gibi . ister istemez yorgunluk sahaya yansiyacak, bu durumu ekonomik sekilde az hasarli gecistiirmek onemli. saha ici her anlamda ekonomik ilerleyip gunun sonunda galibiyet gelirse ne ala . . .
diger turlu, fazla ekstra efor ,yorgunluk vs + moralsiz cikilacak versus barca macinda dagilma olabilir.
sozun ozu - inzaghi nin, kanimca -inter kariyeri ozelindeki- en zorlu ve en cetrefilli haftasi / ay'i oluyor diyebiliriz @nisan .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .