Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.011
- 1.608
- 1.618
Naingola -perrotti iş birliği perroti attı rahatladı roma
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarları yine birilerini bıçaklamıştır.Lazio maçı niye ertelendi?
sent via GSC
Ya sidik zoruyla bal ile maç kazanıyorlar böyle şanslı bir takım olamaz tam aykut kocaman in eski feneri gibi. Bir ağırlık koyamiyorlar Juventus un yaptığı gibi. Joa mario psg ye gidecekmis oda giderse pek numaralari kalmaz
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Inter deplasmanda Cagliariyi yeniyo ama yatıp kalksın Handanoviçe dua etsin,Haydar gibi bugün valla ama Inter yarı arada ön libero ve bekleri geçtim 10 no alıp Valeroyu ön liberoya çekmeleri lazım,james rodrigez çok yakışırmış Intere asljnda
O cüsseyle müthiş refleksleri var,duvar gibi vallaHandan ablamiz gecen haftada muthesem oynadi, her hafta oyle.
Aha inter 2-0 yapti
Adam ayi gibi, ilk yaridaki pozitionu gordun mu nasil kurtardi dedim resmen 2-3 kere dikkatli izledimO cüsseyle müthiş refleksleri var,duvar gibi valla
Miranda da benim için top5tedir defansta,sözleşmesi bitiyo uzatırlar da benim Galatasaray'da en çok görmek istediğim defans:-)Inter'in ciddi ciddi saglam bir kadrosu var, kalecesi top 5 diyebilirim ondan sonra top 5 forveti var adamlarin