- 10 Mart 2013
- 121.776
- 158.918
- 5.068
Fener sampiyon olur tahmininde herhangi bir revize var mi?Bayılırım yapraga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener sampiyon olur tahmininde herhangi bir revize var mi?Bayılırım yapraga
O kotu gunleri unutalımPmden konusurken de boyle yav ben bu adamin gayet ciddi oldugu zamanlari hatirliyorum.
O kotu gunleri unutalım
Bayılırım yapraga
Çok yedin sanırım MKEn lezzetli zeytinyağlı yaprak sarması Ege'de yenir.
Yav Hatay'da çok güzel üzüm yaprağı oluyor taze taze. Çocukluğum oralarda geçti benim. Taze üzüm yaprağını koparıp yerdik. Oranın yaprağından yesene boşver İzmiriEvet. İzmir'e her gittiğimde marketten alıp yerim. Ayrıca bir mekanda içmek için oturduğunda meze olarak getiriyorlar.
Evet. İzmir'e her gittiğimde marketten alıp yerim. Ayrıca bir mekanda içmek için oturduğunda meze olarak getiriyorlar.
Yav Hatay'da çok güzel üzüm yaprağı oluyor taze taze. Çocukluğum oralarda geçti benim. Taze üzüm yaprağını koparıp yerdik. Oranın yaprağından yesene boşver İzmiri
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dunyaya gelisimin 29. Senei devriyesini niye tebrik etmedin?En lezzetli zeytinyağlı yaprak sarması Ege'de yenir.
Dunyaya gelisimin 29. Senei devriyesini niye tebrik etmedin?

Erman N. Batırel batırsın sana MK.Gerçekten bugün doğum günün müydü? Tebrik ederim o zaman
Bir ara Mustafa Kaya @Erman N. Batırel 'i doğum günü olmamasına rağmen trollemişti. Ben yine öyle bir şey sandım.
Hala mı seviye muhabbeti? Bıkmadın mı MK?Çok seviyesizsin Erman Bey!