Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.898
- 93.686
- 5.263
İftihar kavramına hakaret ha?Göztepenin medarı iftiharı @Serkan Şafak gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İftihar kavramına hakaret ha?Göztepenin medarı iftiharı @Serkan Şafak gelmiş.
Yanlışlık olmasın.Al lan direk adresi geçtim evimin fotosunu da atayım sana. İşaretli yerde oturuyorum.
Yemiyorsa gelme, büyük laflar da etme bir daha! Ayar etme beni!
![]()
Google Maps

Yolun düşerse buralara bir akşam balkonda kahve içmeye beklerim admirim.Sen ne anlatıyon ya
Peki, puștun birisin.
Bugün baya formdasın, enflasyona mı kafan attı. Saplamalar, SG'ler gırla gidiyor akıyor bugün maşallah
Aynen orası. Gerçek soyadım Sancak olmadığı için doğrusu yazıyor. Ama zilin üzerinde Türk Bayrağı var ordan anlarsın. Gökhan ismini gördün mü bas zile de aşağı inip oturtayım seni evin önündeki part direklerine.Yanlışlık olmasın.
X işareti yaptım yer mi?
Zil de Sancak yazıyorsa problem yok.
Ekli dosyayı görüntüle 30146
Bugün baya formdasın, enflasyona mı kafan attı. Saplamalar, SG'ler gırla gidiyor akıyor bugün maşallah![]()
Sen ne anlatıyon ya
Yanlışlıkla direkt cafenin adresini vermişim, o sokaktayım anlamında verdim adresi yoksa cafede yatıp kalkmıyorum yanlış olmasın.
Orada ne y işin var ağabey?Madem adres atılıyor. İş restleşmeye doğru dönüyor. Bekleriz.
Google Maps
Yeni mekanımızdır.Orada ne y işin var ağabey?
Mamak bebesiyiz diye racon kesiyordun konunun birinde şimdi gelmiş Filistin Caddesi'nde konum atıyorsun. Mamaklı adamın Çankaya'da işi olmaz!
Sana hak vermeye başladım @Mahir Koç çok yabani bu Keramettin. Misafirperverlikten anlamıyor.
Almancı sayısında ki artış 1 başlığı daha baltalamaktadır.
Sen anlamazsın sinemadan sanattan yorma kafanı!
Senin nasıl bir hayal dünyan var yav.
Biz mamak bebesiyiz gardaş zoruna gitmesin falan de salar belki.
Hayatında bir kere yurtdışına çıkmış o da Suriyeye hahahahahahaha. Çok da şey yapma yani bilmemesi normal böyle şeyleri.Bu ucuz hakaretini göz ardı edip sana yukarıdaki tespitini açıklayayım.
Örneğin Almanya'da insanlar çokça Renault kullanırlar, station vagon çok da iyi modeller olmaz bunlar ama station vagon olur, sedan görmek bayağı zordur.
Bu genel olarak Avrupa'ya etki etmiş sanırım insanlar imkanları olsa da öyle lüks arabaları çok da tercih etmiyorlar. Örneğin Almanya'da BMW-Mercedeslerle camlar açık, müzik son seste arabadan sarkan tipler görebilirsin, tahmin edersinki bunlar Türktür.
Neyse bu kadar kültür dersi yeter sana şimdilik.