serkan leğen

Al lan direk adresi geçtim evimin fotosunu da atayım sana. İşaretli yerde oturuyorum.

Yemiyorsa gelme, büyük laflar da etme bir daha! Ayar etme beni!

Z3m22k.jpg

Google Maps
Yanlışlık olmasın.
X işareti yaptım yer mi?

Zil de Sancak yazıyorsa problem yok.

1538571309926.webp

Yanlışlık olmasın.
X işareti yaptım yer mi?

Zil de Sancak yazıyorsa problem yok.

Ekli dosyayı görüntüle 30146
Aynen orası. Gerçek soyadım Sancak olmadığı için doğrusu yazıyor. Ama zilin üzerinde Türk Bayrağı var ordan anlarsın. Gökhan ismini gördün mü bas zile de aşağı inip oturtayım seni evin önündeki part direklerine.

Sen anlamazsın sinemadan sanattan yorma kafanı!

Bu ucuz hakaretini göz ardı edip sana yukarıdaki tespitini açıklayayım.

Örneğin Almanya'da insanlar çokça Renault kullanırlar, station vagon çok da iyi modeller olmaz bunlar ama station vagon olur, sedan görmek bayağı zordur.

Bu genel olarak Avrupa'ya etki etmiş sanırım insanlar imkanları olsa da öyle lüks arabaları çok da tercih etmiyorlar. Örneğin Almanya'da BMW-Mercedeslerle camlar açık, müzik son seste arabadan sarkan tipler görebilirsin, tahmin edersinki bunlar Türktür.

Neyse bu kadar kültür dersi yeter sana şimdilik.

Bu ucuz hakaretini göz ardı edip sana yukarıdaki tespitini açıklayayım.

Örneğin Almanya'da insanlar çokça Renault kullanırlar, station vagon çok da iyi modeller olmaz bunlar ama station vagon olur, sedan görmek bayağı zordur.

Bu genel olarak Avrupa'ya etki etmiş sanırım insanlar imkanları olsa da öyle lüks arabaları çok da tercih etmiyorlar. Örneğin Almanya'da BMW-Mercedeslerle camlar açık, müzik son seste arabadan sarkan tipler görebilirsin, tahmin edersinki bunlar Türktür.

Neyse bu kadar kültür dersi yeter sana şimdilik.
Hayatında bir kere yurtdışına çıkmış o da Suriyeye hahahahahahaha. Çok da şey yapma yani bilmemesi normal böyle şeyleri.

Geri
Üst Alt