serkan leğen

Mahir beyden rol çalmaya çalışıyor pezevenk, sarhoş olduğu falan yok. Taş çatlasa bir şişe alkolsüz bira içmiştir.
Kenan bakıyorum da yine kayışlar kopmuş kamyonu yokuş aşağı sürüyorsun, Allahtan tartışma falan yok başlıkta yoksa 30 gün MYC yemen işten bile değildi.

Son düzenleme:
Kenan bakıyorum da yine kayışılar kopmuş kamyonu yokuş aşağı sürüyorsun, Allahtan tartışma falan yok başlıkta yoksa 30 gün MYC yemen işten bile değildi.
Kamyonun motoru yok mecbur devamlı yokuş aşağı sürüyoruz sayın renktaşım. Gerçekleri biri dile getirmek zorunda pezevenke pezevenk demek namus borcudur.

Bugün belki de Galatasaray düşündüğümüz kadar büyük bir camia değil diye yazmış. O kadar derin bir mesaj ki, bu sorgulayıcı mesajına cevap veremedim.
Evet, düşündüğümüzden daha büyük bir camia diye kontra yapan olmuştur umarım !?!?!?!?

İnsanların zaaflarını kendine meze yapan GSC ahalisi. Adamın belli ki sıkıntısı var. Ama sizler dalganızdasınız. Mide bulandırıyorsunuz.

Serkan şu andan itibaren benim arkadaşımdır. Onunla dost, ahbap olmalıyım.

@Alpay Asma bilir galiba ona cevap olarak yazdı.
En olmadık adama yazmış.

Alpay kesin aşırı uzun bir cevap vermiştir, yazı ortalarından itibaren konudan sapmaya başlamıştır finalde ise bambaşka bir şekle bürünmüştür ve konu değişmiştir bu vesileyle.

Sır perdeleri bir bir aralanıyor, Sarperin o lafı edip linç yememiş olması imkansızdı başka türlü.

Son duyduklarım karşısında şoka girme durumundayım ustama yakıştıramadım doğrusu :(

Biz bu Serkanı Göztepe taraftarı olmasına rağmen burada tutuyoruz, sırf Sarperi kontrol altında tutsun böyle kitleyici mesajlar attırmasın diye. Artık bunu bile yapamadığına göre ne yapsak diyorum?

En olmadık adama yazmış.

Alpay kesin aşırı uzun bir cevap vermiştir, yazı ortalarından itibaren konudan sapmaya başlamıştır finalde ise bambaşka bir şekle bürünmüştür ve konu değişmiştir bu vesileyle.

Sır perdeleri bir bir aralanıyor, Sarperin o lafı edip linç yememiş olması imkansızdı başka türlü.
O da Keramettin'in suçu. Alpay bugün bir iki kere pas attı ama Keramettin yüklenmedi. Böylesi sonuçlar doğması normal yani.

Geri
Üst Alt