- 18 Temmuz 2009
- 82.761
- 242.562
- 5.263
Serkan kardeşimiz yavşak 1 Galatasaraylıdır.Bu Göztepeli truva atını forumdan ihraç edene kadar bir yere gitmiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan kardeşimiz yavşak 1 Galatasaraylıdır.Bu Göztepeli truva atını forumdan ihraç edene kadar bir yere gitmiyoruz.
Bu benim için yeterli, kapatıyoruz, olay çıkarmadan dağılın beyler.Serkan kardeşimiz yavşak 1 Galatasaraylıdır.
Bir şey mi dedin
Şükür iyi benden de. İş-güç uğraşıyoruz işte.Çok şükür.
Senden?
Allah kolaylık, sağlık sıhhat versin.Şükür iyi benden de. İş-güç uğraşıyoruz işte.
Serkan'ın yavşak olduğunu bilmeyen yok zaten. Neden bu kadar büyüttünüz anlayamadım.Bu benim için yeterli, kapatıyoruz, olay çıkarmadan dağılın beyler.
SaolSerkan kardeşimiz yavşak 1 Galatasaraylıdır.
Kendine yavşak denilmesinden hoşlanıyorsun bunu da belirteyim kanka
Gönlümü okşayan 1 yakıstırmaKendine yavşak denilmesinden hoşlanıyorsun bunu da belirteyim kanka
İşte gerçek 1 adam bir sen bir de Mert G. Veren kardeşimi tek geçerim adamlıkta.Gönlümü okşayan 1 yakıstırma
Serkan kardeşimiz yavşak 1 Galatasaraylıdır.
Beğenmiyorsan @Serhan GiriciBu ne biçim ifadelerdir böyle allah kahretsin böyle postları
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavsakligin luzumu yok Mahir !!Bu ne biçim ifadelerdir böyle allah kahretsin böyle postları
![]()
Resmi anlamı bu mu?Bu ne biçim ifadelerdir böyle allah kahretsin böyle postları
![]()
Sarperi aramiza dondermek icin tasarruflarin nedir?İşte gerçek 1 adam bir sen bir de Mert G. Veren kardeşimi tek geçerim adamlıkta.
Dönecek ama bulaşmayacağına dair söz verirsen. Sal artık adamı.Sarperi aramiza dondermek icin tasarruflarin nedir?
Adama öl dedin yav.Dönecek ama bulaşmayacağına dair söz verirsen. Sal artık adamı.