- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Senin Fener kaybedince üzüldüğün görüntüleri koyayım mı buraya?
Koy Kenan. Koyamazsan salacak mısın beni?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin Fener kaybedince üzüldüğün görüntüleri koyayım mı buraya?
Sana koyarım ama ucunda seni salma olduğu için o görüntüleri koymam. Kendin itiraf etmiş olman daha güzel.Koy Kenan. Koyamazsan salacak mısın beni?
Dedim ama dinlemiyor işin sonu Malik Bey olmaya doğru gidiyorÇok konuşma sana da saplarım.
Sana koyarım ama ucunda seni salma olduğu için o görüntüleri koymam. Kendin itiraf etmiş olman daha güzel.
Sen küfrettin, en ufak bir hatanda ensende olacağım bundan sonra.
Koy Kenan. Koyamazsan salacak mısın beni?
Sana koyarım ama ucunda seni salma olduğu için o görüntüleri koymam. Kendin itiraf etmiş olman daha güzel.
Hayır! Yine okuduğunu anlamıyorsun. Koyarsan salmana gerek yok! Uğraşmaya devam edebilirsin. Ama yoksa beni salacaksın. Madem elinde belge var. Çıkar ifşa et beni. Hem sana göre Fenerbahçeli(!) olduğumu ispat et, hem de uğraşmaya devam et. Fırsat büyük.
BU NE BEYLER
SiGHayır! Yine okuduğunu anlamıyorsun. Koyarsan salmana gerek yok! Uğraşmaya devam edebilirsin. Ama yoksa beni salacaksın. Madem elinde belge var. Çıkar ifşa et beni. Hem sana göre Fenerbahçeli(!) olduğumu ispat et, hem de uğraşmaya devam et. Fırsat büyük.
'İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları' derken???İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları sebebiyle affedilmiştir.
Ağzına Baguette sokarım.İntizar'ın olayından sonra @Kenan Ünal & @Mahir Koç çiftinin uyumu gözlerden kaçmadı.
Saaa
Mahir interneteki hamlelerine dikkat et !!!
Sulandırma konu ciddi. Kenan Fenerbahçe kaybettiğinde üzüldüğümle ilgili belge sunacakmış. Sunamazsa benimle uğraşmaktan vazgeçecek. Oyun büyük.![]()
Zevk aldın mı?Saaa
Mahir interneteki hamlelerine dikkat et !!!