serkan leğen

Sana koyarım ama ucunda seni salma olduğu için o görüntüleri koymam. Kendin itiraf etmiş olman daha güzel.

Hayır! Yine okuduğunu anlamıyorsun. Koyarsan salmana gerek yok! Uğraşmaya devam edebilirsin. Ama yoksa beni salacaksın. Madem elinde belge var. Çıkar ifşa et beni. Hem sana göre Fenerbahçeli(!) olduğumu ispat et, hem de uğraşmaya devam et. Fırsat büyük.

Koy Kenan. Koyamazsan salacak mısın beni?

Sana koyarım ama ucunda seni salma olduğu için o görüntüleri koymam. Kendin itiraf etmiş olman daha güzel.

Hayır! Yine okuduğunu anlamıyorsun. Koyarsan salmana gerek yok! Uğraşmaya devam edebilirsin. Ama yoksa beni salacaksın. Madem elinde belge var. Çıkar ifşa et beni. Hem sana göre Fenerbahçeli(!) olduğumu ispat et, hem de uğraşmaya devam et. Fırsat büyük.

BU NE BEYLER

SiG

İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları sebebiyle affedilmiştir.
'İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları' derken???

Sakso mu yaptırdın oğlana? :(

C10HXLAXAAAjFMf.jpg

Cezalı olduğu anlarda Zarper’in hissiyatlarından roman yazmayı düşünüyorum.

İntizar'ın olayından sonra @Kenan Ünal & @Mahir Koç çiftinin uyumu gözlerden kaçmadı.

Saaa

Mahir interneteki hamlelerine dikkat et !!!

Sayın abim bu işin peşini sonuna kadar bırakma. Vatandaş bu gündemi takip de.

Sulandırma konu ciddi. Kenan Fenerbahçe kaybettiğinde üzüldüğümle ilgili belge sunacakmış. Sunamazsa benimle uğraşmaktan vazgeçecek. Oyun büyük. :D

Reis le yemeğe çıktık.
Bekledim den daha enteresan çıktı.

1538569392118.webp

Geri
Üst Alt