- 16 Haziran 2010
- 204.910
- 157.304
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankalar birliğiniBu paraya kimi alırız?
Sanki cebine giriyorGelsin paralar
Bu mesajın sonrası uzun uzun düşündüm biliyormusunSanki cebine giriyor
Kimseyi zaten gelen para gitti BB'ye. Sermaye artırımına başvurulduğunda açıklanmıştı bu. 1.7 milyar TL azalmış olması lazım BB borcumuzun şu an. 1-2 haftaya da BB'den çıkış açıklanacak herhalde. Normalde başkan çıktıktan sonra açıklanacak diyorlardı ama prosedürleri sürer herhalde. Tabi Öztürk ve Yelkencioğlu yine havadan atmadıysa.Bu paraya kimi alırız?
Totemi bozmayacaktın ahbapŞu mevzuyla ilgili o kadar kolpa okudumki gören de bir halt olmuş zannedecek.
Neymiş ortaya 2.5 milyar koymuşuz, nereye koymuşuz acaba 2.5 milyarı, ulan cash 2.5 milyar olsa zaten BB'den çıkarsın direkt
Bozuldu olm puan kaybettikTotemi bozmayacaktın ahbap

Kamil abi hala 2016'daki hisseleri mi tutuyorsunBen de katıldım rüçhan hakkına
Ben de katıldım rüçhan hakkına
KSÖ ekleyelim başına reiso zaman ismini "Rüçhan Hakkı" olarak değiştirelim mi abi?
KSÖ-Rüçhan Hakkısanırım koskoca forumda hissesi olan tek üye sensin.
o zaman ismini "Rüçhan Hakkı" olarak değiştirelim mi abi?
Ben Wirtz Gs'de olarak yorumladım.Kimseyi zaten gelen para gitti BB'ye. Sermaye artırımına başvurulduğunda açıklanmıştı bu. 1.7 milyar TL azalmış olması lazım BB borcumuzun şu an. 1-2 haftaya da BB'den çıkış açıklanacak herhalde. Normalde başkan çıktıktan sonra açıklanacak diyorlardı ama prosedürleri sürer herhalde. Tabi Öztürk ve Yelkencioğlu yine havadan atmadıysa.
1.7milyarTL ekstra gelir elde edildi. Bununla birlikte BB borcu da 900 milyon TL civarına inmiş oldu.Sonuç ne oldu?