Serse Cosmi: ''Serie A'da Bir Galatasaray Yok!''

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
İtalyan futbolunun önemli teknik isimlerinden Serse Cosmi, Roma'nın 3-0'lık Juventus mağlubiyetini Galatasaray üzerinden gördü.

BdUk1CIIUAAFYNE.jpg:large

Juventus'un Roma'yı 3-0 gibi net bir skorla geçmesiyle sona eren Serie A'nın belki de bu sezonki en önemli maçının ardından Serse Cosmi'den ilginç bir yorum geldi.

Son olarak 2012'de Siena'yı çalıştıran ve görevini bırakmasından bu yana takım çalıştırmayan İtalyan futbolunun renkli isimlerinden Serse Cosmi, Juventus'u şampiyon ilan etti. Tecrübeli teknik adam, "Serie A'da bir Galatasaray yok, bu lig bitmiştir. Bu galibiyetle Juventus herkesten her konuda daha üstün olduğunu gösterdi." dedi.

Juventus, Şampiyonlar Ligi'ndeki ölüm kalım maçında Galatasaray'a 1-0 mağlup olmuş ve turnuva dışı kalmıştı.

Serse Cosmi'den ilginç Serie A yorumu - Goal.com

Iste biz buyuz, baskalari bizim ismimizi iyi olarak kullanir, biz baskalari gibi kendimizi avutmayiz.

böyle şeyler hoşumuza gittiği için koyayım dedim haberi.. malum avrupalılığımızla övünürüz biz GSlılar.

Bu haber daha önce paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.

la f5lilere yapılsa bunlar 1 hafta konuşulur .d.d

ama onlar ancak beş yıldızlı şikeciler geliyor diye haber olur .d

Tam tersi burda da Juventus gibi şikeci çok.

İsterseniz gelelim ama sizin ligde şikeci

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Xoz_1PLoXXw[/media]

Roma hangi köyün takımıydı?

Serseri pardon; Serse Cosmi hayatı boyunca, Roma kariyerini geçtim, konsol oyunlarında bile Galatasaray'ın müzesinde ki sadece futbol branşı kupalarını alamaz.

Geri
Üst Alt