Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Ben bu fikrine katılmıyorum, ne yazık ki yetenekli Türk oyuncu yetişmiyor uzun zamandır.

Aykut Demir en basitinden. Bence Servet'ten cok daha donanımlı bir defans adamı. Geriden oyun kurabilmesi cabası. Sonra Kemal Tokak icin'de iyi seyler söyleniyor.

Alın Mustafa Yumlu'yu ulan işte. Trabzon Servet-Yumlu takasını muhtemelen kabul eder.

Alın Mustafa Yumlu'yu ulan işte. Trabzon Servet-Yumlu takasını muhtemelen kabul eder.
Artık bizi Yumlu falan kesmez.Ömer Toprak gibi adamları koparmamız lazım.Sol beke Baltadan kurtaracak Atilla Turanı kaçırdık.Gözümüz gurbetçilerde olmalı

Ömer Toprak'ı alabileceğimizi hiç düşünmüyorum. Yumlu, Servet gibi birinin oynadığı takımda Pique, Puyol, Vidic gibi kaçar. Servet'i gören gözler, Yumlu bizi kesmez dememeli.

Ömer Toprak'ı alabileceğimizi hiç düşünmüyorum. Yumlu, Servet gibi birinin oynadığı takımda Pique, Puyol, Vidic gibi kaçar. Servet'i gören gözler, Yumlu bizi kesmez dememeli.
Yumludan da cacık olmaz.Koskoca Galatasaray klübü Yumluya falan kalmamalı.Yabancı stoper alalım

Egemen'i bedavadan almadılar ya ona halen şaşıyorum.

Yumlu kötüymüş. İlginç.

Bende Egemeni beğenirim.Bizde rahat oynardı

Egemen alınsaydı muhtemelen kanser falan olmuştum.

Türk stoperlerden bi bok olmuyor anladığınız üzere. Ya gurbetçi olacak stoper ya da yabancı başka türlü başarı falan gelmez

Türk stoperlerden bi bok olmuyor anladığınız üzere. Ya gurbetçi olacak stoper ya da yabancı başka türlü başarı falan gelmez
Ömer Toprak 3 milyona transfer oldu.Biz müzmin sakat Ersan peşinde koşuyorduk.Aynı şekilde Riise 3 milyona transfer oldu.Alsak şimdi Baltadan kurtulmuştuk

Olimpiyakos maçı ilk gol. Tam bir facia.

[video=youtube;pUG-SbEEsmQ]https://www.youtube.com/watch?v=pUG-SbEEsmQ&feature=player_embedded[/video]

action-smiley-035.gif
action-smiley-035.gif
action-smiley-035.gif

[video=youtube;pUG-SbEEsmQ]https://www.youtube.com/watch?v=pUG-SbEEsmQ&feature=player_embedded[/video]

action-smiley-035.gif
action-smiley-035.gif
action-smiley-035.gif

Song olsa ya top daha araya atılmadan kendini topla rakibin arasına girmeye hazırlardı yada rakibe yapısır bırakmazdı. Servet ve G.Zan ise hem agır oyuncular. Agır oldukları gibi de yavas düsünebilen ve gec reaksyon gösteren oyuncular. Galatasaray'ın bu oyunculardan arınması gerektigini savunurken kast edilen tam olarak budur.

Song ve Tomas, Cihan ve Orhan Ak'a ragmen bu takımı sampyon yapmıstı.

Servet çok lüzümsuz çıkmış da kademeye giremeyen Balta'nın da hatası var

Geri
Üst Alt