Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Türkiye kriterlerinde hava topu iyidir , önüne adam aldıgı zaten kolay kolay geçirmez , fizğini cok iyi kullanır , bana göre kalbiyle oynar ona güvenilmesi lazım , bir çalım yedi diye adamın üzerine bu kadar gidlmez 2 3 sene öcnesine kadar 34 macta oynadı diye kraldı şimdi mi amele oldu bu adam

Normal güldüm

önüne adam aldıgı zaten kolay kolay geçirmez

totomla güldüm

fizğini cok iyi kullanır

neremle güleceğimi bilemedim

şakaysa çok komik değilse trajikomik

Benim demek istediğimi anlamıyorsunuz ki ben servet iyidir demiyorum bir yönü cok iyidir demiyorum ben Türkiyenin en iyi stoperidir diyorum i ama kariyeri ama tecrübesiyle ama elimizdek malzeme budur yapacak birşey yok, anlatabildimi ?

Herkes görmek istediği yönlerini görüyor.. Kötü taraftan bakarsan kötü yönlerini iyi taraftan bakarsan iyi yönlerini görürsün.. Servet iyi futbolcularla oynadığı dönemlerde iyi performans ortaya koydu.. Örnek Song ve Tomas.. Ama Gökhanla oynadığı maçlarda da güven vermiyor..

2 sene önce Ali Turan için kapı gibi defans yorumları yapanlar oluyordu. Ama Galatasaray'da yarım sezonu zor çıkarttı.. Serveti kötüleyeceğim diye Türkiyedeki diğer defans futbolcularını göklere çıkartanları da anlamıyorum..

Ahasfnasfnasn hala serveti savunanlar mı var lan yoksa ? :D

Beyler pazarlık stratejisi gereği elinizde ki malı övüp onu palazlandırmazsanız satamazsınız.Bu nedenle devre arasına kadar Servet'i kötülemeden,şişirerek,galibiyetlerde payı ona yükleyerek değerini arttırmalıyız ki satıp daha iyisini alalım.

Edit:Çok Polyanna gördüm kendimi :D.

Neyse,kısmet artık.

Herkes görmek istediği yönlerini görüyor.. Kötü taraftan bakarsan kötü yönlerini iyi taraftan bakarsan iyi yönlerini görürsün.. Servet iyi futbolcularla oynadığı dönemlerde iyi performans ortaya koydu.. Örnek Song ve Tomas.. Ama Gökhanla oynadığı maçlarda da güven vermiyor..

2 sene önce Ali Turan için kapı gibi defans yorumları yapanlar oluyordu. Ama Galatasaray'da yarım sezonu zor çıkarttı.. Serveti kötüleyeceğim diye Türkiyedeki diğer defans futbolcularını göklere çıkartanları da anlamıyorum..
Gökhan Servet'ten çok daha iyi bir futbolcu. Hatta düzelteyim Gökhan ''futbolcu''.

Aramızdaki cevherleri teknik direktör olarak sahalarda görmek isteriz, Servet'i oynatan bütün teknik direktörlerden daha iyi bildikleri için ( bu Türkiye'de ki istinasız bütün teknik direktörler anlamına geliyor ) Türk futbolu da bu sayede gelişir.

Türkü baba ve sümükleri. Milli takım ve GS forması bu kadar ucuz olmamalı. Tiksiniyorum kendisinden.

Yanında hava topu alabilen, iyi top kesen, hızlı,çevik, ters kademeye girebilen, 1 maçta 15 kilometre koşan, oyun kurabilen, 5 kişiyi çalımlayıp gol atan biri oldugunda servet iyi oynar xD

Caner bu savunma değil.Zaten bu mantık yüzünden yıllardır oynuyor bu adam.Stoperde yıllardır oynayan adamı kesip sorumluluk almaktan,risk almaktan kaçıyor adamlar(Rijkaard-Neeskens hariç).

Rijkaard-Neeskens ikilisi Servet futbolcu değil dediğinde, hain ilan edilmişti. Kim haklıymış? Kaldı ki Skibbe'nin de eleştirdiğini biliyoruz ama adam Kewell'ı bile stoper oynatıyordu stopersizlikten mecbur oynatmak zorunda kalıyordu tepki gelmesin diye.

Bi adamın futboldan anlayıp anlamadığını sadece Servet hakkındaki görüşlerinden anlayabilirsiniz bence.

bu konu daha çok ihraç/ceza aldırır.

sırf bu yüzden bile bu adamın temizlenmesi lazım takımdan.

Hah, ben de laf ne zaman Rijkaard' a gelecek diye bekliyordum. Çok geçmeden geldi.

Doğrudur, Servet iyi bir stoper değil, tıpkı Hakan' ın iyi bir sol bek olmadığı, Sabri' nin iyi bir sağ bek olmadığı gibi. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Bu futbolcuların hepsi koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi denildiği gibi değer görüyorlar.

Ama en çok tepkiyi Servet' in görmesinin sebebi Rijkaard. Takımın başında Fatih Terim var, hala bazılarının aklında Rijkaard.

Normal bir defans oyuncusu o pozisyonda adama en az 1 metre uzakta durur.. Servet Çetin hariç..

Hah, ben de laf ne zaman Rijkaard' a gelecek diye bekliyordum. Çok geçmeden geldi.

Doğrudur, Servet iyi bir stoper değil, tıpkı Hakan' ın iyi bir sol bek olmadığı, Sabri' nin iyi bir sağ bek olmadığı gibi. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Bu futbolcuların hepsi koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi denildiği gibi değer görüyorlar.

Ama en çok tepkiyi Servet' in görmesinin sebebi Rijkaard. Takımın başında Fatih Terim var, hala bazılarının aklında Rijkaard.

Servet'i eleştirenlere, ''Rijkaard yüzünden eleştiriyorlar'' olarak görmek çok yanlış bir düşünce. Rijkaard gitti-bitti. Ama Rijkaard zamanında ''Servet futbolcu değil'' demiş miydi, dememiş miydi? Kadrom kalitesiz demiş miydi, dememiş miydi? Rijkaard takımın başındayken söyledikleri hep saçma olarak kabul edildi. Ama o gittikten sonra gördük ''kaliteli takımı''(!) Bunu da hatırlatmak kamuya hizmettir.

Servet Can yakmaya devam ediyor

Hadi bizi anladim ,iyi defans oyuncusu alman icin millionlar ödüyorsun , ama Milli takim para vermedigi halde Serveti hangi zihniyetle davet ediyor anlamadim. o kadar yerli defans oyuncusu var Servet de kimmis , valla A2 de bile oynatmam bunu.

Insallah Fatih Terim maci iyi izlemistir Servetin yeri ok bizde , futbol zekasi cok az. tek yapabildigi (yakalarsa) elle dirsekle durdurmak.

zaten dün Alman kanalindada spiker dedi"Serveti eli dirsegi meshur diye"

servet fanboylarının son çırpınışları artık he diyip geçin.

servet cetine son darbeyi terim vuracak!?!?!?!?!

Geri
Üst Alt