Servet Neden Yok?

Cevap: Servet Neden Yok?

Yönetim arkasında duracak mı Rijkaard'ın. Asıl kilit nokta bu. Eğer yazılanlar doğru ise ve yönetim Rijkaard'ın arkasında durursa bu durum iyi olur bence. En azından disiplin sağlanır, oyuncular kendilerine daha fazla dikkat ederler ve Rijkaard'ın dediklerini yapmak için daha fazla uğraşırlar. Fakat yönetim Rijkaard'ın arkasında durmaz ise otoritesi iyice sarsılır. Yazılanlar doğru ise ben yönetimin tavrının ne olacağını merak ediyorum..

Adam sanki sezon başında kombine aldı defans hattında hep o olacak, başka bi adam oynayamayacak. Hocan belki bu maçlık başka bir şey düşündü, niye hemen bu hesap sormalar, küsmeler falan. Hocana soracaksan bile bu iş antrenmanda, arkadaşlarının önünde olmaz, o zaman kovulursun işte böyle. Antrenmandan sonra sor, maçtan sonra git bire bir konuş, niye artistlik yapıyosun. (Bir oyuncunun antrenman sırasında herkesin önünde, hocasına ben niye yedek takımdayım demesi artistlikten başka bir şey değildir).

Al işte herşey güzel giderken şimdi sorun ve takım inişe geçmese bari.

Servet Çetin, idmanda Frank Rijkaard’la kapıştı, kadro dışı kaldı

Aslan’ın deneyimli stoperi, yedek takımda oynatılınca sinirlendi. Rijkaard, arkadaşlarına sert giren Servet’i uyardı. Milli yıldız ikazları dikkate almadı, tartışma başladı. Ardından Hollandalı, Servet’i idmandan kovdu

Süper Lig’de bugün Karabük ile karşılaşacak olan Galatasaray’da büyük şok... Dün sabah Florya’da yapılan son taktik idmanda Teknik Direktör Rijkaard, Servet Çetin’i yedek takımda oynattı. Bu karara içerleyen milli stoper, arkadaşlarına sert girince, Hollandalı tarafından uyarıldı. Ancak Servet, sert hareketlerine devam etti. Bunun üzerine Rijkaard idmanı durdurdu.

KARİZMA MI BIRAKTIN!

Hollandalı hoca, takımı bir araya toplayıp “Takımda yeteri kadar sakat var. Bu kadar sert oynaman doğru değil. Ayrıca sen bu takımın ağabeylerindensin. Bu işlere en çok senin dikkat etmen gerekir. Üstelik karizmatik bir yapın var. Biraz daha dikkatli ol” dedi. Servet Çetin, hocası Rijkaard’ı dinledikten sonra konuşmak için söz isteyince ortam bir anda gerildi: “2 senedir bende karizma mı bıraktın! Neredeyse futboldan soğudum!..”

ZAN&ALİ’YE ŞANS DOĞDU

Bu sözler üzerine Hollandalı, Servet’i idmandan kovarak, Adnan Sezgin ile de görüşüp kadro dışı bıraktı. Milli stoper için son karar Karabük dönüşü verecek. Servet’in kadro dışı kalmasıyla Gökhan Zan ve Ali Turan’a şans doğdu. Ali 2 maç sonra kadroya alındı. • ALPER MERT

Olay yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Adama fuzuli ayıboğan demiyoruz değil mi!

büyüksün servet kendi ipini kendin çekiyosun :asd:

Üstelik karizmatik bir yapın var, ne demek.

Eğer böyle bir olay varsa "güçlü, sert vs. bir yapın var" demek istemiştir. Çeviri hatasına gel. Karizmatik bir yapın var ne ya?

Takım olamıyoruz, bu eski abi geleneğinden, futbolcuya dayalı düzenden vs. vs. dolayı. Daha o abilerden birisi ne zaman televizyona çıksa ben bu kadar yabancılar bu kadar alıyordu diyor. Profesyonel olmayı bir türlü öğrenemedik. Yabancılar değerlerinin üzerinde para alıyorlar vs. vs. de Türk futbolcuların da bazı yabancı oyunculardan farkı yok. Artı küsmeleri, ikilik çıkarmaları da işin ekstrası. Acaba hangi Türk oyuncu Avrupa'ya gitse Türkiye'de kazandığı kadar kazanır ve Türkiye'deki kadar ilgi görür. Kocaman bir soru işareti. Unutmadan eğer tartışma yedek takımda kalmasından dolayı çıktı ise, çocukça davranış. Küstüm oynamıyorum. :(

büyüksün rijkaard harbiden büyüksün umarim bidaha bu takimda oynamaz Servet efendi

Giderken Mustafa Sarpı'da götür o da küfür eder karizmatik karizmatik.

Frank Rıjkaard

Edit:Şuana kadar verdiğin emeklere saygısızlık olmasın,herşey için ayrıyeten teşekkürler Servet.

Servet'in böyle bir arıza çıkaracağı geçen seneden belliydi. Bu yaptığı profesyonelliğin yanından geçmez. Kendis kuyusunu kazmıştır geçen seneden beri. Sezon arasında Elano ile birlikte satılmasını en çok istediğim adamdır, kötü futbolcu diyemem ama takıma zarar veren bir yapısı var. Her kulvarda başarılı olmak istiyorsanız Servet gibi hata yapma oranı çok yüksek olan ve sadece fiziğe dayalı futbol oynayan bir adama güvenemezsiniz. O bölgede oynamak artık farklı meziyetler gerektiriyor. Servet düz bir oyuncu, ama o kadar çok büyütülüyor ki, kendisini vazgeçilmez zannetmeye başlamış. Bu olay Gökhan Zan ve Ali Turan için büyük bir şanstır, özellikle o bölgede Ali Turan'a şans vermemiz lazım.

marsilya teklifinden sonra dengesi bozulmuştu zaten bence trabzon dan selçuk inan veya ceyhun gülselam ikilisinden biriyle takas edelim.cska da elano yu verip wagner love u alalım.

Servet yine saçma sapan işlerin peşinden koşuyor,sen kendini ne sanıyorsun ki Rijkaard gibi bir hocaya kafa tutabiliyorsun?

Devre arasında 2-3'e bakılmadan elden çıkarılmalı.

"Teklifler var, istesem gidebilirim ama Galatasarayda aldigim yillik ücretin yarisini ancak veriyorlar" gibi birseyler demisti, yani teklifler vardi ama herif gitmek istemedi, cünkü avrupada Servete yillik garanti 2 milyon euro kim verir Allah askina?

Takımın iyiliği için gönderilmeli.

Geri
Üst Alt