Servet Yardımcı, Resmen TFF Başkan Adayı: "TFF'de zihniyet devrimi yapacağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif çok büyük tehlike bizim için. Kimse farkında değil ama daha 2 ay önce yalı çocuğuyla yemeklerde takılıyordu

Mehmet Büyükekşi kalsın daha iyi o kadar kötü bir isim bizim için tehlike

Bu serserinin karşına muhakkak bir aday çıkartmalıyız
yoksa zihin devrimi vs diyerek bizi daha da itibarsızlaştıracak

bi bok yiyemez sıkıntı değil de bu kadar vasıfsız herif de bi zahmet futbolun başına geçmemeli. büyükekşi bile vatansız teröristler sırtından çekmesine rağmen o takıma avrupa şampiyonası çeyrek finali oynattı, bu olsa ilk gürcistan maçında fişi çekerler bitirirlerdi. büyükekşi'nin kazanması umrumda değil ama bu herifin kaybetmesi için tüm lobi yapılmalı

gecen gun rte büyükekiyle alakalı epey olumlu konuşmuş ,acaba tekrar devamını istermi

bizim başımızdaki haramilerin istegiyse servettir bence

lakin bu herif çok azılı gs düşmanı

Erdoğan Büyükekşi’yi sever. Servet’e tek rakipte Büyükekşi. İdeal değil ama bizim için doğru aday Büyükekşi. Öbürü Lale Orta’dan daha çok yalı iti. Ha o başkan olmuş, ha yalı çocuğu olmuş

3 adımda UEFA Mafia ve FBJK kulüplerinin ortak planı:
Adım 1 - 27.02.2024 tarihinde Acun Ilıcalı herkesi şaşırtarak bir anda Ceferin'le görüştü. Bu tarihten itibaren TFF başkanlığı için Servet Yardımcı isminin konuşulmaya başlanması tesadüf olabilir mi? +++
Adım 2 - 14.03.2024 tarihinde Ceferin bu kez de Fenerbahçe başkanı Ali Koç'la görüştü. Bu görüşlerde tek amaçları şikeci yabancı hakemleri Türkiye'ye getirmek ve Servet Yardımcı'yı TFF başkanı yapmak. +++
Adım 3 - En sonda Ceferin Beşiktaş başkanı Hasan Arat'la Cenevre'de bir araya geldi. Bu görüşlerin hepsinin tek amacı UEFA Mafia ile birlik olup Servet Yardımcı'yı TFF başkanı seçtirebilmektir. Yalansa, çıkıp yalan deyin. 3 ayda 3 görüş tesadüf olabilir mi?

Sen önce elin oğlundan posta yeme ılık servet daha oyuncunu koruyamıyosun türk futbolunu nası koricaksın he gerçi amacın malum takımı korumak da neyse

De get kumda oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt