- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Bildiğiniz üzere medyada son dönemlerde ismi bizimle anılan bir sürü kulüpte çöpçülük bile yapamayacak futbolcular var. 4.yıldızı takmış bir takımın vizyonu daha geniş olmalı. Şu an takımda bulunan çöplerin maliyeti bize en az 2-3 dünya çapında futbolcu kazandırabilecek kadar var, bunları acilen takımdan def etmemiz gerekir. Çağ teknoloji çağı bir şekilde kulüp, yönetim veya teknik ekip ile iletişime geçip sesimizi duyurmanın vakti geldi geçiyor.
Twitter'da TT mi yaparız, başkanın Twitter adresini mi bombalarız veya kulübe faks mı çekeriz bilemiyorum ama ben şahsen bu duruma isyan ediyorum. Kaldı ki 4. yıldızı son yılların en kötü futbolunu oynayarak Muslera ve Sneijder sayesinde kazandığımızın acı bir gerçek olduğunu hatırlatırım. İsmi geçen Anadolu çöpleri ile bu sezon ŞL'de sıfır bile çekebiliriz. Ben takımda Aydın, Dany, Eray, Umut gibi isimleri artık görmek istemiyorum. Su anki tablo gelecek için umut vermiyor.
Ortak bir metinden ziyade (spam olmasın) herkes görüşlerini bildirirse belki bizimde çorbada tuzumuz olur.
Konuya Twitter, mail, faks vs adresleri eklenecek.... Bildiğiniz adresleri bu başlığa yazın ilk mesaja ekleyelim.
Kulübümüzün faks numaralari:
Kulüp merkezi: +90 212 273 28 59
Sportif AŞ: +90 212 305 19 48
Pazarlama AŞ: +90 212 305 19 42
Florya Metin Oktay Tesisleri: +90 212 574 04 24
Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena: +90 212 305 19 41
Galatasaray Dergisi/Yazı İşleri: +90 212 258 72 69
Galatasaray Dergisi/Abonelik: +90 212 305 19 47
Nasıl ücretsiz faks makinesi olmadan fax çekilir ?
Öncelikle Hellofax'a üye olmalısınız.
Üye olduktan sonra 5 adet ücretsiz faks gönderme hakkına sahip oluyorsunuz.
Twitter'da ve Facebook'ta paylaşımlar için beşer adet ücretsiz faks gönderme hakkı daha kazanıyorsunuz.
1) https://www.hellofax.com adresine girilir.
2 ) Kayıt işlemi tamamlanır. (Emailinize giriş yapın aktivasyon isteyebilir.)
Twitter'da TT mi yaparız, başkanın Twitter adresini mi bombalarız veya kulübe faks mı çekeriz bilemiyorum ama ben şahsen bu duruma isyan ediyorum. Kaldı ki 4. yıldızı son yılların en kötü futbolunu oynayarak Muslera ve Sneijder sayesinde kazandığımızın acı bir gerçek olduğunu hatırlatırım. İsmi geçen Anadolu çöpleri ile bu sezon ŞL'de sıfır bile çekebiliriz. Ben takımda Aydın, Dany, Eray, Umut gibi isimleri artık görmek istemiyorum. Su anki tablo gelecek için umut vermiyor.
Ortak bir metinden ziyade (spam olmasın) herkes görüşlerini bildirirse belki bizimde çorbada tuzumuz olur.
Konuya Twitter, mail, faks vs adresleri eklenecek.... Bildiğiniz adresleri bu başlığa yazın ilk mesaja ekleyelim.
Kulübümüzün faks numaralari:
Kulüp merkezi: +90 212 273 28 59
Sportif AŞ: +90 212 305 19 48
Pazarlama AŞ: +90 212 305 19 42
Florya Metin Oktay Tesisleri: +90 212 574 04 24
Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena: +90 212 305 19 41
Galatasaray Dergisi/Yazı İşleri: +90 212 258 72 69
Galatasaray Dergisi/Abonelik: +90 212 305 19 47
Nasıl ücretsiz faks makinesi olmadan fax çekilir ?
Öncelikle Hellofax'a üye olmalısınız.
Üye olduktan sonra 5 adet ücretsiz faks gönderme hakkına sahip oluyorsunuz.
Twitter'da ve Facebook'ta paylaşımlar için beşer adet ücretsiz faks gönderme hakkı daha kazanıyorsunuz.
1) https://www.hellofax.com adresine girilir.
2 ) Kayıt işlemi tamamlanır. (Emailinize giriş yapın aktivasyon isteyebilir.)
Son düzenleme: