sessiz istila

Bu arada taciz, tecavüz, çete vs suçu işleyenlerin sınır dışı edilmesiyle alakalı istekler de haksız bence. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının huzurunu, malını-mülkünü, namusunu tehdit ediyorsan bu kadar kolay kurtuluş olmamalı. Önce yargılanıp cezasını çekmeliler ve hatta ben olsam medyaya servis ettiririm. Suriyelilerin ne kadar kolay kaçak geçiş yaptıklarıyla alakalı bir iki video izlemiştim daha önce. Turistik geziyle kurtarmanın manası yok.

Gerçi hudut namustur ilkesi bayadır ayaklar altında...

yargılanma, hapis falan bile ekstra maliyet bence. gönderelim gitsinler.

almanyanin köylerinde bile full suriyeli kayniyor

benim su anda calistigim ufak sehirde bir tanesi dönerci acmis mesela

dükkan cok iyi isliyor hem alman hem suriyeliler ile dolu oluyor genelde

3 aydir bu cevrede 3-4 tane türk ya gördüm ya görmedim

ama disari cikip etrafta biraz gezince hemen bir suriyeli görüyorsunuz

nasil bir dagilim yapildiysa ilerde tüm avrupada bu cöpler üstünlük kuracak gibi
Almanya'da cok var mi?

Ümit Özdağ yüzde 5 oy alsın sonra gelin beni alın. Bu mesajım burada dursun.

Bu arada Zafer partisi hala seçime giremiyor.

Almanya'da cok var mi?
Var ama Türkiye'nin %10'u falan kadardır ancak. Almanya sanırım Avrupa'da en çok Suriyeli barındıran ülke.

Tabi Türkiye'deki gibi görüntülere burada rastlamak imkânsız. Yani öyle rahatsız edici derecede yığılmalara falan ben hiç denk gelmedim daha. En fazla böyle 5-6 kişilik gruplar falan gördüm, bu da öyle pek sorun edilecek bir şey değil bence kesinlikle.

Türkiye deki durum gerçekten çok vahim. Reel sayıyı hiç kimse bilmiyor çünkü.

.......................................................................................................................................................................

iyi demiş soylu bol bol böyle konuşsun seçime kadar

Ümit Özdağ yüzde 5 oy alsın sonra gelin beni alın. Bu mesajım burada dursun.

Bu arada Zafer partisi hala seçime giremiyor.
Mevzu o değil zaten kendi de biliyordur ,5'i geçtim 1 alsa sürpriz olur. Fakat önemli olan şey farkındalığı arttırıyor olması. Ses oluyor , kendisiyle tartışanları da madara edebiliyor. Babacan'ı RTE'si vs. herkese sığınmacı konusunda geri vites yaptırttı bir haftada. Ana muhalefette iş yok belki onun ittirmesiyle yönelirler bu konulara.

Ben mansur yavasin aday olacağını düşünüyorum. Umit ozdag zeki adam ulkenin emanet edilecek ideal isimin mansur bey olduğunu biliyor. Mansur yavaş sorumluluk almalı.

Geri
Üst Alt