- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
İzleyin, izlettirin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı durumlarda tersleyip siktiri çekmek üste çıkmak gerekiyor maalesefAçık konuşayım son 1 haftadır silahlanmayı düşünüyorum. Yaşadığım şehrin merkezinde, karakolun önünden geçiyorum karşımdan 3 tane bunlardan geliyor ve bana düşman gibi bakıyorlar; bir taraf bir adım ileri gitse ortalık karışacak.
Aşırı derece küstah ve nezaketten yoksunlar. Tek kültürleri para ve orman kanunları.
Güçlü olduğunu anladıkları an yalamaya başlıyorlar zatenBazı durumlarda tersleyip siktiri çekmek üste çıkmak gerekiyor maalesef
Yaşamayı bırak turist olmak için bile 50 takla atıyorsunEn basitinden batıda bir ülkeye yerleşebilmek için oturum alabilmek için o ülkenin dilini öğrenmeye zorluyorlar. Almanca bilmeden Almanya'da durabiliyor muyuz bakalım! Hatay'da arapça konuşmadığım için ben atar yedim Suriyeli'den! S. git Türkçe öğren dedim. Hakikaten ar damarları çatlamış bir sürü mülteci var. Kan dökülmeden bu iş bir an evvel çözülmeli.
Sizin orada çok var herhalde değil mi. Tabi nerede yoklar ki, her yere yayılmışlar aynı bakteri gibi.En basitinden batıda bir ülkeye yerleşebilmek için oturum alabilmek için o ülkenin dilini öğrenmeye zorluyorlar. Almanca bilmeden Almanya'da durabiliyor muyuz bakalım! Hatay'da arapça konuşmadığım için ben atar yedim Suriyeli'den! S. git Türkçe öğren dedim. Hakikaten ar damarları çatlamış bir sürü mülteci var. Kan dökülmeden bu iş bir an evvel çözülmeli.
Tüm Türkiye'nin sorunu. Yozgat'ta bile vardır. Sınıra yakın diye tabiki burada daha fazla. Ama Reyhanlı ilçesinde doluşmuşlar. Merkez ilçelerde durum kontrol altında. Ama on sene sonra ne olacağını kimse bilmiyor.Sizin orada çok var herhalde değil mi. Tabi nerede yoklar ki, her yere yayılmışlar aynı bakteri gibi.
Bu kadar kontrolsüz şekilde dağılmalarına izin verilmesi ve göz yumulması ülkenin tarihinde gördüğü en büyük ihanetlerin başında geliyor.
10 sene sonrası vahim... Tavuk gibi yumurtluyorlar bir de...Tüm Türkiye'nin sorunu. Yozgat'ta bile vardır. Sınıra yakın diye tabiki burada daha fazla. Ama Reyhanlı ilçesinde doluşmuşlar. Merkez ilçelerde durum kontrol altında. Ama on sene sonra ne olacağını kimse bilmiyor.
SURIYELILER HATAYLILaRDAN COKMUS KANKASizin orada çok var herhalde değil mi. Tabi nerede yoklar ki, her yere yayılmışlar aynı bakteri gibi.
Bu kadar kontrolsüz şekilde dağılmalarına izin verilmesi ve göz yumulması ülkenin tarihinde gördüğü en büyük ihanetlerin başında geliyor.
8 milyon suriyeliyi nasıl soktular. Nasıl yerleştirdiler buraya çok ilginç. 10 sene sonra 2 katı olacaklar. 20 sene sonra iç savaş cikar BURDA. Tabi bu hirbolarin çoğu mezarda olacağı için sorun olmaz onlar için. Atesleri bol olsuniş işten geçti, sinirden üzüntüden kafayı yemek üzereyim
Henüz geçmedi ama o sınıra yakınıziş işten geçti, sinirden üzüntüden kafayı yemek üzereyim