sessiz istila

Böyle icraatlara girişmek ve bu konu üzerine kamuoyu oluşturma çabası çok önemli. Memleketin en büyük sorununa sadece bir avuç insanın dikkat çekiyor olması çok sıkıntılı bir durum. Gerçekten Türk toprağında bizden ve bizim gibi düşünenlerden başka kimsemiz yok. Ümit Özdağ dışında duruma dikkat çeken tek bir siyasetçi yok. Tek ciddi umudumuz olma potansiyeli olan CHP ise etnikçi davarlarla ve Cenevre Sözleşmesi'ndeki coğrafi şerhi kaldırmaya cüret edebilecek kadar düşkün sol liboş kanserle sarılmış durumda. Daha evvel de söyledim bu işin bu kadar göze sokulurca yapılması halkı iyice alevlendirir ve bir kıvılcıma bakar sonrası. Amaçlanan şey de o bence. 2022 yılında Sturmabteilung moduna sokacaklar sıradan Türk vatandaşını. Dün İstanbul'dan acayip görüntüler düştü sosyal medyaya , iş hakikaten kötü yerlere gidiyor. Yakın zamanda toplu taşıma kullanırken @Keramettin TANRIVERDİ ile beraber de gözlemleme fırsatı bulduk durumu. Vaziyet çok ciddi , baya baya ork istilasıyla karşı karşıyayız.

Açık konuşayım son 1 haftadır silahlanmayı düşünüyorum. Yaşadığım şehrin merkezinde, karakolun önünden geçiyorum karşımdan 3 tane bunlardan geliyor ve bana düşman gibi bakıyorlar; bir taraf bir adım ileri gitse ortalık karışacak.

Aşırı derece küstah ve nezaketten yoksunlar. Tek kültürleri para ve orman kanunları.

Açık konuşayım son 1 haftadır silahlanmayı düşünüyorum. Yaşadığım şehrin merkezinde, karakolun önünden geçiyorum karşımdan 3 tane bunlardan geliyor ve bana düşman gibi bakıyorlar; bir taraf bir adım ileri gitse ortalık karışacak.

Aşırı derece küstah ve nezaketten yoksunlar. Tek kültürleri para ve orman kanunları.
Bazı durumlarda tersleyip siktiri çekmek üste çıkmak gerekiyor maalesef

Savaştan kaçıp sığındıkları (!) ülkede savaşa hazır vaziyette geziyorlar.
Buna iktidar dahil olmak üzere muhalefet de göz yumuyor.
Öyle kirli bir plan var ki ortada, senaryoları düşününce tüyler ürperiyor.
Olası bir problemde bunlar nasıl şeyler yapar düşüncesi bile korkunç.
Ve gerçekten buna bir avuç kişi dikkat çekiyor.
Ülke istila halinde iken iktidar ses çıkarmıyor, muhalefet ses çıkarmıyor, halktan toplasan on kişiden biri ses çıkarır durumda.
Nereye gidiyoruz gerçekten? Ne yapacağız ve kime güveneceğiz? Kendi ülkemizde her açıdan fazlalık olur duruma geldik. Türkiye tarihinin en kötü döneminden geçiyor zannımca.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En basitinden batıda bir ülkeye yerleşebilmek için oturum alabilmek için o ülkenin dilini öğrenmeye zorluyorlar. Almanca bilmeden Almanya'da durabiliyor muyuz bakalım! Hatay'da arapça konuşmadığım için ben atar yedim Suriyeli'den! S. git Türkçe öğren dedim. Hakikaten ar damarları çatlamış bir sürü mülteci var. Kan dökülmeden bu iş bir an evvel çözülmeli.

En basitinden batıda bir ülkeye yerleşebilmek için oturum alabilmek için o ülkenin dilini öğrenmeye zorluyorlar. Almanca bilmeden Almanya'da durabiliyor muyuz bakalım! Hatay'da arapça konuşmadığım için ben atar yedim Suriyeli'den! S. git Türkçe öğren dedim. Hakikaten ar damarları çatlamış bir sürü mülteci var. Kan dökülmeden bu iş bir an evvel çözülmeli.
Yaşamayı bırak turist olmak için bile 50 takla atıyorsun

Sizin orada çok var herhalde değil mi. Tabi nerede yoklar ki, her yere yayılmışlar aynı bakteri gibi.

Bu kadar kontrolsüz şekilde dağılmalarına izin verilmesi ve göz yumulması ülkenin tarihinde gördüğü en büyük ihanetlerin başında geliyor.

Sizin orada çok var herhalde değil mi. Tabi nerede yoklar ki, her yere yayılmışlar aynı bakteri gibi.

Bu kadar kontrolsüz şekilde dağılmalarına izin verilmesi ve göz yumulması ülkenin tarihinde gördüğü en büyük ihanetlerin başında geliyor.
Tüm Türkiye'nin sorunu. Yozgat'ta bile vardır. Sınıra yakın diye tabiki burada daha fazla. Ama Reyhanlı ilçesinde doluşmuşlar. Merkez ilçelerde durum kontrol altında. Ama on sene sonra ne olacağını kimse bilmiyor.

Tüm Türkiye'nin sorunu. Yozgat'ta bile vardır. Sınıra yakın diye tabiki burada daha fazla. Ama Reyhanlı ilçesinde doluşmuşlar. Merkez ilçelerde durum kontrol altında. Ama on sene sonra ne olacağını kimse bilmiyor.
10 sene sonrası vahim... Tavuk gibi yumurtluyorlar bir de...

SURIYELILER HATAYLILaRDAN COKMUS KANKA

bu görgü yoksunu şerefsizler gidene kadar ırkçının önde gideniyim.

neyi bekliyoruz bu andavalların güçlenmelerini mi, bize posta koymalarını mı?

buna göz yumanlar, yazık diyenler, bunların güçlenmesine sebep olanlar da umarım bir an önce ülkenin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarının farkına varırlar.

iş işten geçti, sinirden üzüntüden kafayı yemek üzereyim

İşim gereği hiç sevmediğim bu insan topluluğu ile oldukça çok muhattabiyet kurdum. Yuzde 5lik bir istisna hariç eğitim görgü gibi konularda beş para etmezler. Bayram için geri ülkesine dönen 5 erkeğin 4ününün valizinde nargile var öyle savaş atmosferine falan gitmiyorlar. Operasyonların çoğunda ne söz verdikleri sayılarla nede söz verdikleri saatlerde geldiler ne iş ahlakları var ne de genel ahlakları. Çoğu suç işleme potansiyeline sahip bir güruh zaten eli ayağı düzgün olanları avrupaya gitti yada esadla arasını düzeltip savaştan hallice zarar görmeyen noklara kaydı suriye rejimi içerisinde. Zorunlu tutulmadıkçada göçün doğası gereği geri dönmeyecektir yüzde 90 ı. Nüfus bilimcilerin sosyologların ekonomistlerin topluca görüşüp karar alması gereken bu konuda senelerdir siyasi irade kendi bildiğini okuyor. Bir noktada iş çığrından çıkacaktır o zaman önü alınamayan olayların başlayacağını düşünüyorum.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

iş işten geçti, sinirden üzüntüden kafayı yemek üzereyim
8 milyon suriyeliyi nasıl soktular. Nasıl yerleştirdiler buraya çok ilginç. 10 sene sonra 2 katı olacaklar. 20 sene sonra iç savaş cikar BURDA. Tabi bu hirbolarin çoğu mezarda olacağı için sorun olmaz onlar için. Atesleri bol olsun

Geri
Üst Alt