Üye Görüşü Sessizlik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amatör zihniyette bir kaç müteahhit ve simitçi derken?

Ben mesela çok merak ettim senin bu branştaki akademik kariyerini?
Bir konuda yorum yapabilmek için yetkin olmanın şartı akademik kariyer değil, o işi yapabilecek yetkinlikte olmak için de bu şart değil. Çoğu kişi statü olarak gördüğü için bu işi yapıyor ve o koltukta kalmalarına yetecek kadar çalışıyor. Bizimkileri serbest bıraksan çok daha başarısız durumda olurduk rakiplerine bakarak bunu görebilirsin.

Mantıksız bir yorum olmuş.

yazılan yazıda haklı olunan noktalar çok fazla..bir defa gerçekten samimi eleştiri yapan arkadaşların uslupları ve yazdıkları içerikten gerçekten eleştiri yaptıklarını anlayabiliyorsun.ama bir takım arkadaşlarda maksat bence eleştiri değil..hocaya ya da bazı futbolculara takıntılı olan bazı arakadaşlar var..çünkü yazılan mesajlarda eleştiri değil linç var nefret var...sırf kötü sonuçlarda kinini kusmak ve ben demiştim diyebilmek için yazanlar var..mesela bir tanesi şampiyonlar liginde hiç bir maçı alamaz dedi okan buruklu takım..sıfır puan diye iddialı konuştu.liverpool maçından beri tek bir postunu okuyamadım.yani hani bunu iddia etsen bile taraftarlık duygu işidir gelir yine yazarsın.kimse kusura bakmasın ama burası Galatasaray eleştiri kültürü var burada diye diye eleştiri kültürü olmayan linç kültürü normalleştiriliyor..bu linç kültürü aynı takımın taraftarını bile kendi içinde kutuplaşmalara götürüyor..

Bize press yapılırken oyun kuramıyoruz.
Liverpool maçında güzel defans yaptık, güzel press yaptık, güzel top çaldık.
Güzel oyun kurduk mu, hayır.
Kaç maçtır güzel oyun kuramıyoruz.

yanlışlar konuşulduğu ve kulaklarına gittiği için bir şeyler düzeliyordur belki hiç böyle düşündün mü?

Böyle amatör zihniyette birkaç müteahhit bir simitçi tarafından yönetiliyorken menajerlerin elinde harcanan bir takım değilsek bu taraftarın sessiz olmamasına şükredin.

Sessizlik isteyen stadyuma değil tiyatroya gitsin!

Hadi yallah…

Taraftara göre yanlışlar dakika başı değişiyor malesef. Kazanınca bak biz böyle demiştik, kaybedince yok öyle dememiştik. Maçlar oynandıktan sonra geriye dönük yorum yapılınca bir yararı olmuyor. Alanya-Konya maçları sonrası BAY ve Lemina'nın fizik durumları yerden yere vuruldu, hocaya ve fizik performans ekibine sövüldü sayıldı. Liverpool maçında gördük ki takım PL lideriyle kafa kafaya oynayabiliyor. Bu takıma transfer olduklarında ne Davinson ne de Icardi isteniyordu, onlar olmasa durumumuz ne olurdu bilinmez. Uğurcan da burada hiç ama hiç istenmedi.

Bunların yanında yönetime olan eleştiriler ayrı bir konu. Benim nezdimde bet sitesi reklamını sırta yazdığımız gün yönetimin benlik bir kredisi kalmadı. Kavukçu'yu da sevmiyorum/beğenmiyorum. Bu demek değil ki olan her şeyden onları sorumlu tutacağım ve sosyal medya vs. aracılığıyla ağzıma geleni söyleyeceğim. Sessizlik sosyal medya gibi mecralarda.

Biz yallah stadyuma, gerçek Galatasaray taraftarının sesini duyurmaya.

Bir konuda yorum yapabilmek için yetkin olmanın şartı akademik kariyer değil, o işi yapabilecek yetkinlikte olmak için de bu şart değil. Çoğu kişi statü olarak gördüğü için bu işi yapıyor ve o koltukta kalmalarına yetecek kadar çalışıyor. Bizimkileri serbest bıraksan çok daha başarısız durumda olurduk rakiplerine bakarak bunu görebilirsin.

Mantıksız bir yorum olmuş.
Bu işi hiç yapmamış biri olarak profesyonellik ve amatörlüğü değerlendirmen çok kolay oluyor… adamların yıllardır futbolda çeşitli görevler yapması senden daha profesyonel olduklarını gösterir. Aynı zamanda bir kuruluş sahibinin simitçi olarak aşağılanmaya çalışması da tamamen terbiyesizlik. Adamlar işlerini iyi yapıyor yapmıyor meselesi değil benimki. Tamamen senin üslubun…

Hasan şaş ın söylediği gibi alsalar deseler ki 1 hafta sen yönet şu takımı eliniz ayağınız birbirine dolanır…

Liverpool maçı öncesi denilenler normaldi, bel altı yorumlar hariç.

Kulaklarına gitmeleri de iyi olmuş hepsinin.

Maç seçmesinler avrupada topçusundan, hocaya.

Bodo maçında Kiev ve benzer maçlar gibi laubali bir takım görmeyeceğimizin garantisi yok.

Tarihi bir galibiyetti fakat gerisi gelmezse anlamı da kalmıyor.

Doğru veya yanlış, veccino muydu neydi transferini durdurduk, gönlümüzden geçen daha iyi bir orta saha olduğu için. Doğru veya yanlış, dandik bir kaleci transferini durdurduk. Ugurcana 33 verelim demedik ama durdurduk. Doğru veya yanlış, Dursunun rezil döneminde tekrar seçilmesini onledik zamanında, floryayi geri kazandıran Cengiz başkanı getirdik. Sessizlik mottosunu benimsedik, ses etmedik, Erden timuru yediler. Ses etmedik, 3 30 paraya Florya elden gitti tekrar. Ses etmiyoruz, icardi arjantinde gezdi 100 kilo döndü. Eleştiri hakaret boyutunda değilse elzemdir. Diri tutar
Vecino’yu sen durdurmadın. Sarri kalmasını istedi.

Bu mesaj için teşekkür ederim. Anlatmak istediğim şey tam da bu.

Galatasaray Kaan ve Berkan'ın geniş kadroda olduğu en az 100 maç oynamıştır. Bu maçların sadece 1 tanesinde Kaan-Berkan orta sahasıyla çıkmışız o da geçen sene şampiyonluk garantilendikten sonra çıkılan ligin son maçı Başakşehire karşı (ChatGPTye taratıp tek tek baktım). Yani koskoca 3 senede Kaan ve Berkan orta sahasıyla çıktığımız adam akıllı bir maç yok. Yazdığını tamamen eleştirebilmek için uydurmuşsun ve gerçek olabilecek gibi insanlara lanse etmişsin. İstiyorsun ki insanlar bu iki isim üzerinden teknik kadrodan nefret etsin. Belki de başka biri söyledi bunu ve sen de inandın, belki de seni okuyup insanlar inansın istiyorsun. Rakip taraftarın uydurma istatistiklerine alıştık da kendi taraftarımızın bu tavrına alışamadık.

Vecino yerine gönlümüzden geçen daha iyi orta saha Ndombele o sezon nasıl bir performans verdi gözler önünde (1 asist). Vecino o sene 1i CL olmak üzere İtalyada 6 gol atmış. Şöyle yaptık böyle yaptık dediğin olaylarda taraftarın etkisi belki de yok denecek kadar azdır. Bu tarz safsatalar sadece ama sadece takım başarılıyken söylenir, 4 sene şampiyon olamadığımız dönemde başarısızlığı taraftar olarak üstlenmiyorsak geçtiğimiz 3 senenin sonunda şampiyonluğu da tek başına taraftar almış gibi göstermeye gerek yok. 31 yaşında sakatlanan oyuncusuna 100 kilo diyerek bütün medyanın önüne atan taraftarın da eleştiri adı altında Galatasarayın kuyusunu kazdığının farkında değil. Sizin sessizliğiniz = Galatasarayın başarısı.
llm'nin nasıl bir calışma algoritması olduğunu bilmediğin için tipik anadolulu yaşlı bir dayı gibi açıp chatgpt'ye baktırmışsın muhtemelen tarayıcı bile kullanmadın ondan patladın. Gerçek verilere açık transfermarkttan erişebilirsin, ayrıca ben os cıkıp çıkmamaları konusunda bir şey demedim sahaya sürülmeleri yeterli benim için. Nasıl bir hayal dünyanız var anlamadım hayır ai kullanmanda sorun yok kafanda ai gibi calışmaya başlamış hoca bu dert işte sonra ölü internet teorisine hizmet falan etme bak.

Edit kaan'ın 24/25'de aldığı saf süre 1.725'

Bu işi hiç yapmamış biri olarak profesyonellik ve amatörlüğü değerlendirmen çok kolay oluyor… adamların yıllardır futbolda çeşitli görevler yapması senden daha profesyonel olduklarını gösterir. Aynı zamanda bir kuruluş sahibinin simitçi olarak aşağılanmaya çalışması da tamamen terbiyesizlik. Adamlar işlerini iyi yapıyor yapmıyor meselesi değil benimki. Tamamen senin üslubun…

Hasan şaş ın söylediği gibi alsalar deseler ki 1 hafta sen yönet şu takımı eliniz ayağınız birbirine dolanır…
Simitci söyleminde ne var anlamadım hiç adamın simit dükkanları yok mu? Simitçi olmuyor da karpuzcu mu oluyor? Ayrıca Abdullah kavukcu 1 yaz önceye kadar varlığından kimsenin doğru düzgün haberi olmayan bir adamdı. Ne gibi çeşitli görevler almış ve yapmış profesyonel anlamda yav. Yalap şalap parasi var diye başkan vekili olan bir adam herif ne profesyonelligi, çeşitli görevlerde yer alması vs.

Simitci söyleminde ne var analamadım hiç adamın simit dükkanları yok mu? Simitçi olmuyor da karpuzcu mu oluyor? Ayrıca Abdullah kavukcu 1 yaz önceye kadar varlığından kimsenin doğru düzgün haberi olmayan bir adamdı. Ne gibi çeşitli görevler almış ve yapmış profesyonel anlamda yav.
O tabir yakismaz hocam. erden timura da muteahit falan dense hosumuza gitmezdi. ya da baska bir sahsa baska bir tabir. vs vs vs

O tabir yakismaz hocam. erden timura da muteahit falan dense hosumuza gitmezdi. ya da baska bir sahsa baska bir tabir. vs vs vs
Erden başkana da forumda müteahhit dendiğini hatırlıyorum zaten rtaş. Adamların mesleğini söylemekte beis yok bence meslekleri aşağılamıyorsun yaptığı işi dile getiriyorsun. Aşağıladığın noktada sıkıntı başlar.

Eleştiri her zaman lazım
Kaos bizi besleyen birşey

Simitci söyleminde ne var anlamadım hiç adamın simit dükkanları yok mu? Simitçi olmuyor da karpuzcu mu oluyor? Ayrıca Abdullah kavukcu 1 yaz önceye kadar varlığından kimsenin doğru düzgün haberi olmayan bir adamdı. Ne gibi çeşitli görevler almış ve yapmış profesyonel anlamda yav. Yalap şalap parasi var diye başkan vekili olan bir adam herif ne profesyonelligi, çeşitli görevlerde yer alması vs.
Yapma yahu… simitçi söyleminde alay olduğunu sen de ben de biliyoruz. Ayrıca Kavukçu için söylemedim yıllarca görev yapmış lafını diğer müteahhitler falan için söyledim onlar kimdiyse… hoş erden Timur da müteahhit ona da söylemiş olabilir. O da sonuçta bu yönetim öncesi görev almamıştı…

gs taraftarı futboldan anlamıyor malesef

Erden başkana da forumda müteahhit dendiğini hatırlıyorum zaten rtaş. Adamların mesleğini söylemekte beis yok bence meslekleri aşağılamıyorsun yaptığı işi dile getiriyorsun. Aşağıladığın noktada sıkıntı başlar.
bence kucuk dusurmek icin meslekler o şekilde belirtiliyor hocam

Bu eleştiri kime? Foruma mı, sosyal medyaya mı yoksa staddaki taraftara mı ? Kim yapıyor bu eleştirileri? Normalin dışında bir durum görmedim ben. Liverpool'a farklı yenilseydik yine de bu başlığı açar mıydın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt