Bu kadını beğenen tipler var yav...Ceyla hanım ayrıldıktan sonra kanalı takibi bıraktım

bu turgay demiri de bitanesi kovuyodu azdaha ya yine bu hanımefedi mi yoksa bi başkası mıydı?

Ceyla Büyükuzun aspor dan ayrıldıktan sonra bu hanım kızımıza bir haller olmaya başladı. Ukala tavırlar, kendini beğenmişlik, her şeyi ben bilirim halleri... Ceyla asporda iken biraz daha çekingen duruyordu, geri planda kalıyordu.
"Alçak yerde , tepecik kendini dağ zannedermiş"

Rahatsız mı oldun tavrından ?

Bu Göktuğhan Argın bir keresinde GS'nin kadrosunda İstiklal marşı okuyacak futbolcu yok filan demişti yayında. Gerisini siz hesap edin.

Olayın öncesini de buldum.

Daha sistem ile formasyon arasındaki farkı bilmiyor bir de 4-4-2 nedir filan diyor yav qwsqwsqwsqws.

Ahmet E. = Göktuğhan A.

Sıfır fark.

setenay hanım adam gibi adamdır ülkmemizde fbli istemiyoruz derken ilk harekatı gerçekleştirerek tarihe altın harflerle adını yazdırmıştır
bu kutsal davranışından ötürü kendisine teşekkür ederim :tbr:

İyi yapmış. Bu Göktuğhan ne diye çıkarılır yayına onu da anlamam. Yazın da transfer programının birinde Hakan Gündoğar, Emre Kaplan falan girişecekti buna ramak kalmıştı. Uzun zamandır izlemiyorum zaten Aspor. Bir Erman Toroğlu'nun programlarına bakıyorum.

Krndinr bi mertebe verilince kendini ukalalığı hak gören bayanlardan.

Bu adamlar bu isten para kazaniyor bu ulkede futbol konusuyoruz turkiyedeki hic bir takimin sistemi yok sistem dedigin yapilanma oyunu ongerme kurmadir bakiniz city liverpool barcelona hatta atletico madrid hepsinin bir sistemi var 442 352 bunlar sistemin sahaya hangi formasyonda yansidigidir

son fener macinda ankaragucu sistemli sekilde feneri yenmistir hocasi analiz etmis dogru oyunculari bulmus dogru formasyonda sahaya surmus ve sistemini kusursuz yansitmistir bu kadar basit

kız vermemiş zoruna gitmiş olay bundan ibaret

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Setenay leşse eğer dünyada çok az karı var demektir. Kendisi on numara manita.

Geri
Üst Alt